SalU mitalisateessa Lohjan Mustekalauinneissa!

6.10.2017

Onnellinen joukko lähdössä kotia kohti.
Onnellinen joukko lähdössä kotia kohti.

Kisaraportti

Salon Uimareiden 1-4-ryhmien kisamatka suuntautui Lohjalle la 28.10. Kisoihin mentiin tällä kertaa yhteiskuljetuksella, mikä oli omiaan nostamaan uimareidemme tunnelman kattoon jo menomatkalla bussissa. Matkaan lähti yhteensä 36 uimaria neljän valmentajan johdolla, joskin valitettavasti edellisten päivien sairastumiset verottivat joukkueemme kokoa muutamalla uimarilla.

Huomionarvoista oli, että poissaoloista huolimatta joukkueemme oli kaikista osallistuvista seuroista suurin kooltaan (ellei isäntäseuraa lasketa), joten luvassa oli tiukkaa tykistystä ja mahtavaa kannustusta! Myös uimareidemme vanhempia oli saapunut mukava joukko paikan päälle kannustamaan omia ja muita seuramme uimareita, kiitos vanhemmat!

Lohjan Neidonkeitaan uimahalli oli monelle uimarillemme entuudestaan tuntematon, mutta halli tuli nopeasti tutuksi kaikille eikä edes 120cm matala starttipääty haitannut menoa, päin vastoin. Startteja kertyi kisojen aikana seurallemme yhteensä 86 kappaletta, joista 50kpl päättyi uimarin henkilökohtaiseen ennätykseen, ennätysprosentin starttia kohden ollessa huikea 58,14%!

Palkintosijoja uimarimme napsivat lajissa kuin lajissa, yhteensä 21 kappaletta, jolloin palkintosijaprosentiksi muodostui kunnioitettavat 24,42%. Lähes joka neljäs salolaisstartti päättyi siis mitalin arvoisesti. Palkintopallilla nähtiin tyytyväisiä mutta samalla hyvällä tavalla jännittyneitä SalUlaisia, sillä palkintoja oli jakamassa olympiamitalisti ja moninkertainen uinnin arvokisavoittaja Jani Sievinen. Oli varmasti hienoa saada mitali ja onnittelut suorituksesta Suomen kaikkien aikojen menestyneimmältä uimarilta!

Kisat antoivat uimareille ja valmennustiimille rohkaisevia viitteitä tulevan viikonlopun IKM-karsintakilpailuja ajatellen, sillä monella uimarilla on juuri takanaan kova treeni- ja valmistautumisjakso nimenomaan IKM-karsintoja ajatellen.

 

Tsekkaa kaikki tulokset LiveTimingista:

http://www.livetiming.fi/results.php?cid=3571