2-ryhmä


Valmentajat:

Leinonen Wiljam tel. 0456993660

Lehtovaara Mikko tel.0401375887


Uimarit:

Havia Olli

Hyrsylä Aku

Pohjola Joona

Malyshkov Alexander

Metsäkonkola Kiia

Tuomainen Roope

Tuomainen Roosa

Vaga Henry

Vienonen Nuutti

Harjoitukset:

MA 17:00-19:00 Uinti

TI 6:00-9:00 Uinti (Liukuva)
16:00-17:00 Salohallin kuntosali
17:30-19:00 Uinti

Ke 18:10-20:40 Uinti

TO 17:00-18:00 Hanhivaaran harjoittelu
19:00-20:30 Uinti

PE 6:00-9:00 Uinti (Liukuva)
15:30-16:30 Salohallin juoksusuora
17:00-18:30 Uinti

LA 08:00-10:00 Uinti
10:00-11:00 Salohallin kuntosali 

1&2 UIMARIN ARVOT

Kunnioitetaan toisia

Jokaisella on yksilölliset tavoitteet, kunnioitan niitä. Jokainen on tärkeä osa ryhmää ja kunnioitan uintikavereitani. Kuuntelen uintikavereitani ja valmentajaani, kun hän puhuu.

Ollaan iloisia

Välillä voi olla huono päivä. En pura huonoa päivääni muihin. Kun olen iloinen, saan näyttää sen harjoituksissa.

Ahkeruus

Harjoituksissa yritän aina parhaani. Aina ei kulje, silloin kerron sen valmentajalle ja sovimme yhdessä, miten siitä jatketaan. Harjoittelen ahkerasti ja tunnollisesti, pelkästään reeneissä käyminen ei riitä, vaan olen läsnä harjoituksissani. Teen töitä unelmieni ja tavoitteideni eteen.

Kuunteliaisuus

Kuuntelen uintikaveriani, kun hän kertoo minulle. Olen kiinnostunut uintikaverieni asioista. Kuuntelen valmentajaa, kun hän kertoo minulle. En puhu päälle.

Kunnioitan uintia

Kunnioitan uintia. Aina ei kulje, aina ei mene hyvin. Ymmärrän sen ja nään harjoittelun pitkäjänteisyyden.

1&2 UIMARIN PELISÄÄNNÖT

Harjoitellaan tosissaan

Yritän harjoituksissa ja kilpailuissa aina parhaani. Olen itse vastuussa tekemisestäni. Valmentaja antaa minulle ohjeita ja joiden toteutuksesta vastaan itse. Tiedän että jos lintsaan tai laiskottelen niin en välttämättä saavuta tavoitteitani.

Kaikki on kavereita

Uintiryhmän yhteishenki on minulle tärkeä. Se antaa voimaa arjen keskellä. Olen ystävällinen kaikille ryhmässäni. Jos minulla on huono päivä, en tartuta sitä muihin.

Kannustetaan toisia

Kannustan uintikavereitani. Jos nään että joku tekee jotain hyvin tai on ystävällinen, kehun häntä. Otan kehut vastaan avoimin mielin.

Keskityn omaan tekemiseen

Jokaisella on yksilöllinen ohjelma. Keskityn omaan tekemiseeni, enkä vertaile kaverin tekemiseen. Pyrin kehittymään omassa tekemisessäni.

Älä ui toisen pääl

En häiritse uintikaverini uimista. Jätän sopivat välit. Menen omalla paikallani sarjoissani. Jos kaveri ui kovempaa, päästän hänet ohi. Jos kaverilla on kova veto menossa ja minulla on kevyttä, annan kaverilleni tilaa tehdä vetonsa loppuun.

1&2.ryhmän VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT

Työrauha ja luottamus valmentajan toimintaan

Molemmin puoleinen tiedottaminen

Huolehdin nuoren levosta, ravinnosta ja henkisestä hyvinvoinnista

Kannustaminen ja kiinnostus

WILJAM:in ARVOT

Tasapuolisuus

Olen tasapuolinen kaikille uimareille. Jokainen urheilija on minulle tärkeä. Jokainen uimari on yksilö, jota pyrin auttamaan parhaani mukaan. Huomioin harjoituksissa kaikki uimarit. Pitkällä aikavälillä kaikki saavat palautetta ja huomioita tasapuolisesti.

Kuuntelee

Urheilija on minulle tärkeä ja kuuntelen aina mitä hänellä on sanottavanaan. Olen aidosti kiinnostunut urheilijan elämästä. Pyrin auttamaan missä vaan asiassa. Minulle voi puhua mistä asiasta vaan.

Ilo,Innostus ja Intohimo

Teen tätä työtä rakkaudesta lajiin. Innostan uimareita harjoittelemaan ja tekemään töitä tavoitteidensa eteen. Pyrin toiminnallani ja teoillani innostamaan nuoria kasvamaan liikunnalliseen elämäntapaan. Teen kaikkeni uimareiden unelmien ja tavoitteiden eteen.