Aikuiset

Salon Uimareissa on mahdollisuus harjoitella uintia myös aikuisten ryhmissä. Kauttamme järjestyy myös tyky-kurssit sekä yksityistunnit (ota yhteyttä Ireneen kurssivastaava@salonuimarit.fi).

Ilmoittautuminen kurssille on auki! Syksyn ensimmäinen tekniikkakurssi täyttyi niin nopeasti, että järjestämme vielä toisen kurssin. Jos haluat saada varmuutta taitoihin, voit osallistua toiselle kurssille, vaikka olisit osallistunut jo ensimmäisellekin.

Tekniikkakurssi

Maanantaisin 14.9.-5.10. klo 19:30-20:30 (neljä kertaa)

Tekniikkakurssille lähtötasovaatimuksena on 50m uimataito omalla tyylillä sekä uskallus sukeltaa (mennä veden alle). Kurssilla harjoitellaan ammattitaitoisen opettajan johdolla uintiasentoa sekä vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikkaa. Kurssin sisältö suunnitellaan tarkemmin osallistujien kiinnostuksen pohjalta.

Kurssin hinta on 50€+seuran jäsenmaksu 10€ (mikäli et jo ole jäsen). Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum-saldo ja Smartum-liikuntasetelit, Eazybreak sekä Edenred maksutavat. Ilmoitathan kurssivastaavalle, mikäli käytät maksutapana jotain edellämainituista maksutavoista!