Aikuiset

Harrasteryhmä

Uintilajien perustekniikoiden idean osaaville aikuisille on tarjolla harrasteryhmä, jossa harjoitellaan tekniikoita sekä uidaan matkaa. Ryhmään tulevan aikuisen tulee osata sukeltaa ja pystyä uimaan yhtäjaksoisesti vähintään 100m omalla tyylillä. Harrasteryhmän harjoitukset maanantaisin klo 20-21 on Irenen ohjaamia. Tulethan halliin sisälle viimeistään klo 19:45, niin ehdit saamaan kortin kassalta ennen sulkeutumista. Voit tulla 19:30 alkaen altaan reunalle tekemään lämmittelyä omatoimisesti.

Harrasteryhmän uimarien on mahdollista osallistua seuran omiin kilpailuihin kokeilumielessä, mutta virallisia tuloksia ei näistä tule. Mikäli uimarilla on voimassaoleva kilpailulisenssi, voi hän osallistua kilpailuihin edustaen Salon Uimareita, Irene (valmennus@salonuimarit.fi) tekee ilmoittautumisen kilpailuihin. Tästä lisätietoa Ireneltä, kysythän hyvissä ajoin ennen kisoja!

Harjoituksia on syksyn aikana 13 kertaa, 13.9.-20.12. Emme treenaa syyslomaviikolla emmekä Suomen itsenäisyyspäivänä.

Syksyn kausimaksu on 130€, sisältäen sisäänpääsymaksut uimahalliin, ammattitaitoisen ohjauksen sekä vakuutuksen. Myös seuran omiin kilpailuihin osallistuminen on kausimaksuun kuuluva. Jokaisen ryhmän uimarin tulee olla seuran jäsen (10€), joten valitsethan ilmoittautuessa myös jäsenyyden, mikäli et jo ole maksanut kauden 2021-2022 jäsenmaksua.