Arkisto
 

Salon Uimarit osallistuvat Helsingin Mäkelänrinteessä järjestettäviin Hössö-uinteihin 21.9.2019. Kilpailuun osallistuvat ryhmät 1-4.

Salon perinteiset Syyskisat lähestyvät ja toimitsijailmoittautumien on alkanut. Toimitsijoita tarvitaan erilaisiin tehtäviin runsaasti ja vaikka et uimakisoista ja säännöistä mitään tietäisikään - ei hätää, työpanostasi tarvitaan silti. Hallinrakennus ja siivoustehtävät, hallivastaava sekä kahvio ovat loistava paikka aloittaa toimitsijaura ja tätä...

Haluatko tietää mistä asioista johtokunta on keskustellut ja päättänyt? Kurkkaa juuri avattuun Blogiimme joko TÄSTÄ tai yläpalkista Seura - johtokunnan kokoukset.

Salon Uimarit järjestävät seuran kehittämisviikon viikolla 32 Salon kaupungintalolla. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja toivomme, että saamme valmennusryhmien jäsenistön ja heidän perheet alla olevan aikataulun mukaan mahdollisimman kattavasti paikalle, jotta saamme vaihdettua ideoita puolin ja toisin.

Emilia Pohjola jättää Salon Uimarit heinäkuun lopussa ja lähtee opiskelemaan. Johtokunta ja valmentajat haluavat kiittää Emiliaa työpanoksestaan Salon Uimarien kilpa- ja harrasteryhmien valmennuksessa ja toivottaa onnea ja menestystä tulevien opintojen parissa. Emiliaa saatetaan kuitenkin nähdä vielä jatkossakin ryhmissä ja tunneilla tuuraamassa!