Arkisto
 

Liitteenä SaloCupin pitkien vaparien tulokset. Mikäli olet tehnyt oman ennätyksesi varsinaisen lajin väliaikana, ilmoita siitä omalle valmentajallesi, niin saadaan aika viralliseksi!

Salon Uimarien johtokunta haluaa kiittää Tomppaa 9 kk kestäneestä oppisopimusajasta Salon uimareissa. Tomppa on näiden 9 kk aikana opiskellut Valmentajan erikoisammattitutkintoa ja auttanut uimarien johtokuntaa erilaisten juoksevien asioiden hoitamisessa, Talouden suunnittellussa ja kehittämisessä, seuravaateprosessin kehittämisestä Stadium...

Kiitos toimitsijoille ja kilpailijoille Kevätkisoihin osallistumisesta. Kisat sujuivat hienosti upeassa kevätsäässä! Löytötavaroita voi kysellä sähköpostitse: sari.villanen@outlook.com

Salon Uimarit ry järjestää perinteiset Kevätuinnit Salon uimahallissa 2.3.2019 klo 13:00, verryttely alkaa klo 12:00. Salon uimahallissa on 25 metrin uima-allas (ns. hyppyallas) koko kilpailujen ajan käytössä. Tutustuthan etukäteen kilpailuohjeisiin!

Manse-uinnit

01.03.2019

Tarkista alla olevasta listasta, että lajit ovat oikein. Jos lajit ovat väärin, ilmoita asiasta omalle valmentajalle viimeistään 2.3. klo 20.

Salon Uimareilla on 2.3.2019 omat kilpailut Salon Kevätuinnit. Kotikilpailuissa uimarit kokoontuvat yhteistä ulkolämmittelyä varten uimahallin aulaan klo 11:00.