Harrasteryhmä

Kun lapsi on käynyt kaikki monipuolisuuskurssit, eikä sieltä enää löydy haastetta, voi lapsi siirtyä harrasteryhmään.

Harrasteryhmiä on yksi. Ryhmä jaetaan harjoituksissa kahteen osaan ja ryhmien erona on lasten ikä (toinen on tarkoitettu alakouluikäisille ja toinen siitä vanhemmille). Kummassakin ryhmässä lähtötasovaatimuksena on 100m uimataito sekä uskallus uida syvässä altaassa. Harrasteryhmässä tavoitteena on, että lapsen uintiharrastus jatkuu mahdollisimman pitkään ilman tarvetta kilpailla. Harrasteryhmässä harjoitellaan uintitekniikoita sekä uidaan matkaa, eli kohotetaan kuntoa ja parannetaan metrimääräistä uimataitoa. Lapsen on mahdollista käydä uintikilpailuissa halutessaan, valitkaa tällöin kilpailumaksullinen hinta ilmoittautuessanne.

Kausimaksu on 160€, mikäli lapsi ei osallistu kilpailuihin ja 195€, mikäli lapsi osallistuu kilpailuihin. Kausimaksuun sisältyy sisäänpääsy uimahalliin, opetus sekä vakuutus, kilpailumaksulliseen kausimaksuun sisältyy lisäksi kisojen starttimaksut. Harrasteryhmän ohjaajina toimivat ammattitaitoiset vastuu- sekä apuopettajat. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi koulutettu ohjaaja, joka suunnittelee tuntien sisällön yhdessä kurssivastaavan kanssa.

Harjoitukset alkavat tiistaina 18.8. klo 19:15 uimahallin aulasta.

Harrasteryhmissä lapsi jatkaa automaattisesti kaudesta toiseen, ellei lopettamisilmoitusta tehdä kirjallisesti (sähköpostitse kurssivastaava@salonuimarit.fi) ennen kauden alkua.

Harrasteryhmän harjoitusajat

Tiistaisin klo 19:30-20:30

Lauantaisin klo 9:45-10:45