Harrasteryhmät

Kun lapsi on käynyt kaikki tekniikkakoulut, eikä kilpauintiryhmät tunnu oikealta ratkaisulta, voi lapsi siirtyä harrasteryhmiin. Harrasteryhmillä on kaksi kertaa viikossa harjoitukset.

Harrasteryhmiä on kaksi.  Ilmoittautuminen on sama molempiin ryhmiin. Ryhmät jaetaan harjoituksissa kahteen osaan ja ryhmien erona on lasten ikä (toinen on tarkoitettu alakouluikäisille ja toinen siitä vanhemmille). Kummassakin ryhmässä lähtötasovaatimuksena on 100m uimataito sekä uskallus uida syvässä altaassa. Harrasteryhmissä tavoitteena on, että lapsen uintiharrastus jatkuu mahdollisimman pitkään ilman tarvetta kilpailla. Harrasteryhmissä harjoitellaan uintitekniikoita sekä uidaan matkaa, eli kohotetaan kuntoa ja parannetaan metrimääräistä uimataitoa. Lapsen on mahdollista käydä uintikilpailuissa halutessaan, valitkaa tällöin kilpailumaksullinen hinta ilmoittautuessanne.

Kausimaksu  on 160€, mikäli lapsi ei osallistu kilpailuihin ja  195€ (johon kuuluu kilpailujen starttimaksut), mikäli lapsi osallistuu kilpailuihin. Kausimaksuun sisältyy sisäänpääsy uimahalliin, opetus sekä vakuutus. Harrasteryhmien ohjaajina toimivat ammattitaitoiset vastuu- sekä apuopettajat, joista monella on oma uintitausta tai uintiura edelleen käynnissä. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi koulutettu ohjaaja, joka suunnittelee tuntien sisällön yhdessä kurssivastaavan sekä valmennuspäällikkön kanssa.

Harjoitukset alkavat maanantaina 2.9.2019 18:15 uimahallin aulasta.

Harrasteryhmissä lapsi jatkaa automaattisesti kaudesta toiseen, ellei lopettamisilmoitusta tehdä kirjallisesti (sähköposti) ennen kauden alkua.

Harraste harjoitusajat

Maanantaisin klo 18:30-19:30

Lauantai Uskelan koulun kavilan yksikkö 12:00-13:30

Sunnuntaisin klo 9:45-10:45