VESISPORTTIKSET

Kesän hauskimmat liikuntaleirit, vesisporttikset, järjestetään 3.-7.6.2019 ja 10.-14.6.2019

Leireillä on ohjelmaa päivittäin klo 9-15, mutta tarjoamme mahdollisuuden tuoda lapset paikalle jo klo 8 ja noutaa viimeistään klo 16. Ensimmäinen ja viimeinen tunti ei sisällä varsinaista leiriohjelmaa, vaan lapsilla on tällöin vapaa-aikaa.

Lue alta lisätietoa leiristä ja leiripäivistä!

Ilmoittautuminen kesäleireille aukeaa 19.3. klo 18!Liikuntaleirit on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka osaavat uida vähintään 25 metriä. Ikäsuosituksesta voimme kuitenkin joustaa kumpaankin suuntaan, kunhan uimataitovaatimus täyttyy.

Liikuntaleireillä tärkeintä on pitää hauskaa liikunnan parissa kesäloman alkamisen kunniaksi! Leireillä käydään uimassa Salon uimahallissa joka päivä yhden tai kaksi kertaa. Allasosuuksissa harjoitellaan paitsi uintilajien tekniikoita myös mm. uimahyppyjä sekä hengenpelastustaitoja, leikitään yhdessä sekä vietetään valvottua vapaa-aikaa.

Leiriviikon hinta on 169€/lapsi, keväällä seuran toiminnassa mukana olleille perheille 149€/lapsi. Kaksi leiriviikkoa maksaa yhteensä 290€/lapsi, keväällä seuran toiminnassa mukana olleille perheille 270€/lapsi. Kevään ajan toiminnassa mukana olleille perheille lähetetään alennuskoodit sähköpostitse viimeistään 18.3.. Erillisiä sisaralennuksia hinnoista ei tule.

Leirin hinta sisältää lämpimän kotiruokalounaan päivittäin (Maralla), sisäänpääsyt uimahalliin leiripäivien aikana, ammattitaitoisen ohjauksen, vakuutuksen sekä yllätyslahjan. 

Varusteiksi riittää uikkarit ja pyyhe sekä sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Uimalasien (ja pitkähiuksisilla uimalakin) käyttöä suositellaan.

Esimerkkileiripäivä:

(8-9 vapaa-aikaa liikuntasalissa)

9-10 temppurata liikuntasalissa

10-11 allasharjoitus, pelit

11-12 lounas Maralla

12-13 lepo- ja leikkihetki ulkona

13:30-15 allasharjoitus, uintitekniikka

(15-16 vapaa-aikaa ulkona)