VESISPORTTIS

Kesän hauskin liikuntaleiri, Vesisporttis, järjestetään 22.6., 24.6. ja 26.6.2020. Koronatilanne voi edelleen vaikuttaa leirin järjestämiseen siten, että joudumme siirtämään leirin ajankohtaa tai perumaan leirin kokonaan. Tällöin ilmoittautuneella on mahdollisuus perua leirille osallistuminen maksuttomasti.

Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 8:30-14.

Lue alta lisätietoa leiristä ja leiripäivistä!

Ilmoittautuminen aukeaa 15.5. klo 15.Vesisporttis on tarkoitettu 6-13-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka osaavat uida vähintään 25 metriä. Ikäsuosituksesta voimme kuitenkin joustaa kumpaankin suuntaan, kunhan uimataitovaatimus täyttyy.

Vesisporttiksella tärkeintä on pitää hauskaa liikunnan parissa kesäloman alkamisen kunniaksi! Leirillä käydään uimassa Salon uimahallissa joka päivä yhden kerran (1-1,5h). Allasosuuksissa harjoitellaan paitsi uintilajien tekniikoita myös mm. uimahyppyjä sekä hengenpelastustaitoja, leikitään yhdessä sekä vietetään valvottua vapaa-aikaa.

Leiriviikon (kolme päivää) hinta on 90€, keväällä seuran toiminnassa mukana olleille perheille 80€/lapsi (muista käyttää koodia, jonka löydät sähköpostista).

Leirin hinta sisältää lämpimän kotiruokalounaan päivittäin (Maralla), sisäänpääsyt uimahalliin leiripäivien aikana, ammattitaitoisen ohjauksen, vakuutuksen sekä yllätyslahjan. 

Varusteiksi riittää uikkarit ja pyyhe sekä sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Uimalasien (ja pitkähiuksisilla uimalakin) käyttöä suositellaan.

Esimerkkileiripäivä:

8:30-9 kokoontuminen uimahallin aulassa, siirtyminen pukutiloihin

9-10:30 uinti, tekniikka sekä leikit

11-12 lounas

12-14 ulkoliikuntaa, pelejä