Hyvää Uutta Vuotta 2019!

01.01.2019

Salon Uimarit toivottaa oikein hyvää Uutta Vuotta 2019! Viime vuosi oli menestyksekäs Salon Uimareille ja uskomme vahvasti, että sama meno jatkuu tänäkin vuonna.

Uimarien strategiassa on ollut jonkin aikaa valmennuksen vahvistaminen ja pääpaino valmennuksen kehittämisessä ja tämä varmastikin on osasyy hyvälle menestykselle. Menestystä on tullut rutkasti uusien henkilökohtaisten ennätysten muodossa, itsensä ylittämisten sekä mitalien muodossa. Uimarien määrä on pysynyt hyvänä sekä kurssitoiminnan, että harraste- ja valmennusryhmien puolella puhumattakaan uimahyppääjistä, joilla on ryhmät täynnä!

Seuralle kuuluu siis hyvää ja tänä vuonna saammekin juhlia erilaisin tavoin 90 vuotta täyttävää Salon Uimarit ry:tä - näistä tapahtumista voi lukea lisää nettisivuilta vuoden aikana..

Kevätkausi aloitetaan virallisesti perinteisellä kauden avajaistapahtumalla 6.1., joka pidetään Hanhivaaran liikuntakeskuksessa. Tapahtuma on tarkoitettu valmennusryhmille ja ilmoittautumaan ehtii vielä tänään. Osalla ryhmistä treenit alkaa jo tätä ennen, mutta suurimalla osalla vasta kaudenavajaistapahtuman jälkeen.

Toivotamme kaikille tsemppiä tulevaan vuoteen ja toivomme, että nähdään altaalla!

Terv. Anu Heikkilä

Salon Uimarit ry Puheenjohtaja