Johtokunnan terveiset vuoden 2021 alussa

24.01.2021

Uusi johtokunta järjestäytyi 7.1.2021 puheenjohtaja Anssi Laaksosen johdolla. Kokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi Anne Alanto, sihteeriksi Annukka Änäkkälä ja taloudenhoitajaksi Minna Metsäkonkola. Näiden tehtävien lisäksi seuran tehtäviä jaettiin johtokunnan jäsenille ja varajäsenille seuraavasti:

  • Talous: Minna Metsäkonkola
  • Valmentajien työsuhdeasiat: Anssi Laaksonen ja Anne Alanto,
  • vanhempaintoimikunta: Tuija Kakko ja Hanna Kovala
  • sponsorointi, viestintä ja sosiaalinen media: Päivi Pärkkä ja Anne Alanto
  • seuran sihteeri: Annukka Änäkkälä
  • kilpailusihteeri: Viorica Raduly-Baka
  • valmennuksen tuki: Mika Karttunen
  • kurssitoiminnan vastuuhenkilö: Annukka Änäkkälä
  • tasa-arvovastaava: Hanna Kovala
  • nettisivujen päivitys ja hoito: Hanna, Annukka ja Viorica

Salon Uimareilla on vuonna 2021 edessä seuran strategian päivittäminen seuraavalle kuudelle vuodelle. Kuusivuotinen strategia jakautuu kahteen kolmivuotisperiodiin. Salon Uimarit on myös valittu vuonna 2018 Tähtiseuraksi ja vuoden 2021 lopussa seuramme tullaan auditoimaan uudelleen ja toivottavasti myös jatkamme Tähtiseurana. Strategian työstämiseen ja auditointiin valmistautuminen aloitetaan jo keväällä ja tarkoituksena on osallistaa työstämiseen myös seuran jäseniä, uimareita, vanhempia ja valmentajia. Johtokunta on valinnut työskentelyyn työryhmän, jossa on mukana Anssi, Päivi ja Annukka. Työryhmä tiedottaa vuoden kuluessa työskentelystä enemmän.

Seuran kevätkokous pidetään sääntöjen mukaan maalis-huhtikuussa. Ilmoitamme ajankohdasta mahdollisimman pian whatsappin tiedotusryhmässä. Nettisivuille tulee kutsu kevään vuosikokoukseen noin viikkoa ennen kokousta. Johtokuntaan on vapautunut yksi paikka, joka tulisi täytettäväksi seuran kevätkokouksessa. Jos olet kiinnostunut johtokunta työskentelystä, niin seuraa ilmoittelua vuosikokouksesta ja voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi puheenjohtajalle tai muille johtokunnan jäsenille.

Marraskuussa 2020 seura keräsi Uimaliiton kautta palautekyselyt uimareilta, vanhemmilta ja seuran toimijoilta. Tiedotus -whatsapp ryhmään on tullut koonti palautekyselyistä. Palautekyselyiden vastaukset käydään läpi johtokunnassa ja palautteet otetaan huomioon kehitettäessä seuran toimintaa.

Tuleva kevät tulee olemaan poikkeuksellinen meille kaikille koronavirustilanteen vuoksi. Joudumme varautumaan siihen, että elämme epävarmuudessa ja muutoksia suunnitelmiin tulee olemaan jatkuvasti. Tsempataan toinen toisiamme näiden poikkeuksellisten olojen läpi ja yritetään pitää mieli positiivisena. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme sekä pysytään terveenä.

Aurinkoisempaa kevättä kohden

Johtokunta