Kesätiedote: Kesäkisa 6.7. ja valmentaja muutoksia

13.06.2020

Hei,
Kesä on tullut ja uimavedet järvissä ja meressä lämpiää kovaa vauhtia. Tänä kesänä saamme poikkeuksellisesti käyttää myös uimahallia treenaamiseen, mikä on mahtava juttu. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tänä kesänä ei tule treeneihin taukoa uintharjoituksista. Uintiharjoituksista tuli pakotettu, mutta valitettava tauko keväällä koronavirusepidemian vuoksi, mutta kesällä uidaan ja syksyllä vielä kovempaa. Muistattehan maksaa kevään kausimaksut viimeistään heinäkuun aikana, syksyn kausimaksujen laskutus aloitetaan jo elokuussa. Kausimaksuhyvitys kyselyn vastausaikaa jatkettiin myös kahdella viikolla (päättyy juhannukseen), joten jos ette ole vielä vastanneet hoidattehan kuntoon.
Uimareille järjestetään myös kesällä leikkimieliset, mutta siitä huolimatta viralliset uintikisat - "Kesäkisa" 6.7.2020 uidaan maanantai illalla Salon uimahallissa. Matkoina uidaan pääasiassa vinstoja, eli 50 m lajeja (vapaa,- selkä, rinta- ja perhosuintia), taitaa joukossa olla myös 100m vapaauintikin. Kilpailutoimikunta tiedottaa juhannuksen jälkeen tarkemmin kisoista ja toimitsijaksi ilmoittautumisesta.

Valmennuksessa tapahtuu myös muutoksia, nimittäin Wiljam siirtyy 1.8.2020 toiminnanjohtajaksi Hyvinkään uimaseuraan ja palaa tämän myötä kotikonnuilleen. Toivotamme Wiljamille onnea ja menestystä uusissa haasteissa ja kiitämme kuluneista neljästä vuodesta Salon Uimareissa. Wiljam on tuonut uutta näkemystä, kokemusta ja iloa kilpauintiin ja kurssitoimintaan Salon Uimareihin.
Johtokunta ja valmentajat ovat aloittaneet suunnittelun valmennuksen järjestämisestä elokuusta eteenpäin ja tiedottaa heinäkuun aikana, miten elokuusta eteenpäin mennään. Muut tutut valmentajat ovat edelleen joukossa mukana, joten uimarit eivät tipahda tyhjän päälle. Wiljam palailee kesälomalta heinäkuun alussa ja on harjoituksissa mukana heinäkuun loppuun saakka.
Ihanaa kesää ja nauttikaa lämmöstä ja lämpenevistä luonnonvesistä, toivottavasti nähdään kesäkisojen merkeissä.

Terveisin Anu ja muu johtokunta