Kurssitoiminta kevät 2020 - kurssien ilmoittautuminen käynnissä!

10.01.2020

Salon Uimarien kevään kurssien ilmoittautuminen on käynnissä ja ensimmäiset kurssit alkavat tulevan viikonlopun aikana. Ryhmissä on vielä tilaa, joten ilmoittautukaa mukaan! Lisätietoja kurssivastaavalta (kurssivastaava@salonuimarit.fi).

Seura järjestää tänäkin keväänä vesipeuhuja, alkeis- ja jatkouimakouluja, tekniikkakouluja sekä harraste- ja monipuolisuuskursseja. Jokaiselle innokkaalle lapselle ja nuorelle löytyy sopiva ryhmä. Uintiopetuksesta vastaa ammattitaitoiset ja innostavat opettajat, jotka toivottavat lapset tervetulleiksi iloiseen uimariporukkaan.

Tiesittekö, että viimeisimmän uimataitotutkimuksen (vuodelta 2017) mukaan vain n. 76% kuudesluokkalaisista osaa uida ja vain joka neljäs 12-vuotias osaa uida kunnolla! Uinti on elintärkeä kansalaistaito, joka voi pelastaa oman tai toisen hengen. Pohjoismaisen uimataidon määritelmä on, että henkilö pystyy uimaan 200m pudottuaan syvään veteen, josta 50m selällään. 

Tämän lisäksi uinti on erittäin hyvä ja antoisa harrastus. Uintia voi harrastaa vauvasta vaariin ja uida voi oman tahto- ja taitotasonsa mukaan. 

Käy tutustumassa kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen