Lisenssin osto, tapahtumakalenteri ja kilparyhmiin ilmoittautuminen

21.08.2018

Muistakaa ostaa uusi lisenssi uimaliiton linsenssi kaupasta tulevalle kaudelle 2018-2019. Mitä aikasemmin sen hoitaa niin sen parempi niin pääsee sitten heti kisaamaan ensimmäisistä kilpailuista lähtien. Lisenssin saa ostettua täältä: https://uimaliitto.lisenssikauppa.fi/shop/

Päivitimme uuden kisa- ja tapahtumakalenterin nettisivuille. Erityisen tärkeitä näistä ovat SaloCup:it ja testiviikonloppu, joihin tarvitsemme vapaaehtoisia toimitsijoita ja testaajia, että saamme ne järjestettyä. Ensimmäinen SaloCup ja testiviikonloppu ovat  31.8-2.9. Testiviikonloppu on tärkeä tapahtuma seurassa että saamme tietoa uimareiden kehityksestä ja osaamisalueista. Toimitsijat muistakaa ilmoittautua nettisivujen kautta molempiin tapahtumiin.

Jatkamme samalla linjalla kilpailuihin ilmoittautumiseen. Nettisivuille tulee viimeinen ilmoittautuminen kilpailuihin tiettyyn päivään mennessä (ennen kuin kilpailukutsussa lukee) ja sen jälkeen ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Muistakaa myös tarkistaa uimareiden lajit excelistä tähän päivään mennessä, koska meille valmentajillekkin saattaa tulla näppäilyvirheitä, näin saamme kaikille varmasti oikeat lajit kilpailuihin. Käymme uimareiden kanssa aina ennen tätä lajit läpi harjoituksissa ja exceli tulee nettisivuille ennen tätä viimeistä ilmoittautumispäivää.

Seuran jäsenrekisteri uudista myös tänä syksynä ja kaikken tarvitsee käydä täyttämässä uudestaan tietonsa uuteen järjestelmään Ilmariin (jopa niiden jotka jo kertaalleen tekivät tämän). Ilmoittautukaa omaan ryhmään oman ryhmän salausavaimella, joka löytyy sähköpostistanne. Järjestelmä on uusi joten, jos siitä on kysyttävää olkaa yhteydessä Wiljam:iin.

Järjestämme kaikille kilparyhmien vanhemmille sekä uimareille 28.8. vanhempain- ja uimareiden illan Kaupungintalolla. Tapahtuma alkaa 18:00 ja kestää n.2h. Toivomme että kaikki kilpauimarit ja heidän vanhempansa pääsevät paikalle, kun käymme tulevaa kautta läpi.

Linkit ilmoittautumiseen: