Salon Kevätuinnit

02.03.2019

Kauden toiset kansalliset kotipaikkakunnan kilpailut järjestettiin Salon uimahallilla 2.3.2019. Kilpailuissa oli paljon osallistujia eri seuroista ja Salolaiset saivat tiukkoja kamppailuja voittotaisteluista.

Suurimman osan uimareista kanssa kilpailut otettiin kilpailujen harjoitteluna. Kisakalenteriimme kuuluu paljon kisoja ja kaikki niistä eivät ole ns. tuloskisoja. Uimarit olivat uineet kilpailujen alle kovan reenijakson, joka huipentui Kevätuinteihin. 

Ykkös- ja kakkosryhmäläisillä olikin viisi henkilökohtaista lajia sekä viestit päälle. Viesteissä teimme tänä vuonna ratkaisun että sekoitamme joukkueet koko seuran kesken, jotta vanhemmat uimarit pääsevät näyttämään nuoremmille mallia ja esimerkkiä. 

Huolimatta tästä uimarit suoriutuivat erinomaisesti. Kaikki antoivat kaikkensa ja silti saivat väsyneinä tehtyä rutkasti ennätyksiä. Mitallejakin kertyi vinopino Salolaisille. Uimarit oppivat myös paljon omasta suorituskyvystään.

Viestit sujuivat uimareilta mallikkaasti. Vanhemmat näyttivät nuoremmmille esimerkkiä ja nuoremmat syttyivät saadessaan uida vanhempien kanssa. Viimeisessä poikien 4x100vuv viestissä saimme nähdä vielä pientä hässäkkää kun valmentajat puuttuivat joukkueiden kokoonpanoihin, mutta huolimatta tästä uimarit suoriutuivat erinomaisesti.

Uusia Rollorajoja tuli ainakin Saimalle 100m perhosuinnissa. Tämän lisäksi uusia IKM-kisarajoja saavuttivat Olli ja Vertti uidessaan 800vu illan tiukassa kaksinkamppailussa. Tällä kertaa pidemmän korren veti Olli uiden mahtavan uuden ennätyksen 9:26,74 joka oikeuttaa paikan Porin IKM-uinteihin.

Lisäksi uimareistamme Kiia, Sini, Fiia, Vertti, Alexander ja Roosa saavuttivat paikat huhtikuun alussa Helsingissä järjestettäviin ARENA HELSINKI SWIM MEET- uintehin. Kilpailu on kova tasoinen rahakilpailu, jota Suomessa ei ole ennen nähty.

Suurin kiitos kuuluu taas meidän hienolle toimitsijakaartille, joka kahlasi pitkät kilpailut kunnialla läpi. Ilman vapaaehtoisten toimitsijoiden panosta koko kilpailuja ei olisi. Viimeiseen asti pirteät toimitsijamme ovat mahtava porukka.