Salon Uimarien tiedote 9.9.2020

10.09.2020

Salon Uimarit on pitänyt keskiviikkona 9.9.2020 ylimääräisen yhdistyksen vuosikokouksen. Kokouksessa seuran puheenjohtaja vaihtui. 

Salon Uimarit haluaa lämpimästi kiittää Anu Heikkilää kuluneista vuosista puheenjohtajana ja seuran hyväksi tekemästään monipuolisesta ja määrällisesti mittavasta työstä. Heikkilä on puheenjohtajana ollut mukana järjestämässä muun muassa seuran kurssitoimintaa, uintikilpailuja sekä ulkomaan ja kotimaan leirejä junioriuimareille. Puheenjohtajana Heikkilä on myös hoitanut lukuisia henkilöstön rekrytointiin ja muuhun henkilöstöhallintoon kuuluvia tehtäviä. Lisäksi Heikkilä on puheenjohtajana hoitanut seuran talouteen, viestintään, tiedottamiseen ja varainkeruuseen liittyviä tehtäviä.

Urheiluseurojen toiminta kohtaa jatkossa yhä moninaisempia haasteita; lasten määrän vähentyminen, väestön ikääntyminen ja yhä kiristyvä kilpailu ihmisten vapaa-ajasta heijastuu myös seuratoimintaan. Salon Uimarit haluaa vastata näihin haasteisiin uudistamalla seuran hallintaprosessia kohti avoimempaa ja osallistavampaa toimintatapaa. Salon Uimarien uudeksi puheenjohtajaksi ylimääräisessä vuosikokouksessa valittiin Anssi Laaksonen. Hän lähtee nyt luotsaamaan seuraamme kohti tulevaa. Toivomme, että seuran jäsenet osallistuvat aktiivisesti tähän muutosprosessiin ja tuovat uusia ideoita johtokunnan ja eri toimikuntien (mm. vanhempaintoimikunta, kilpailutoimikunta ja sponsoritoimikunta) tietoon. Tiedotamme muutostyön etenemisestä syksyn aikana.

Johtokunta