Puheenjohtajan tervehdys 11.4.2018!

11.04.2018

Tervetuloa Salon Uimarien uusille upeille kotisivuille! Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja takana on jo monenlaisia tapahtumia. Itselleni tämä on ensimmäinen kausi Salon Uimarien puheenjohtajana ja paljon on opittavaa. Onnekseni taustalla on mahtavan upea ja aktiivinen johtokunta sekä ns. mentorina entinen puheenjohtaja Anna-Leena Yli-Jama.

Vaikka ollaan vasta huhtikuussa, olemme ehtineet jo saamaan hallille uudet upeat lähtöpallit sekä selkäuinnin lähtöavustimet. Tällä panostuksella saimme Saloon huippuolosuhteet harjoitteluun - kiitos Salon kaupunki sekä Sponsorit.

Olemme ehtineet myös järjestämään hiihtoloman teho- ja tekniikkaleirin kotihallissa, perinteiset kevätuinnit, muutaman Salo cupin sekä viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä lyhyen radan masters-mestaruus kilpailut!  Tuhannet kiitokset talkoolaisille, joita saimme myös naapuriseurasta Lohjalta sekä tietysti uimaliiton kilpailunjohtajalle ja hänen vaimolleen sekä lähettäjälle. Ilman aktiivista talkooporukkaa emme olisi saaneet kilpailuja järjestettyä!

Seura on myös vahvistanut henkilökuntaansa palkkaamalla työntekijöitä valmennukseen sekä kurssitoimintaan. Emilia Pohjola tulee hoitaman seuratyöntekijän tehtäviä sekä osallistuu pienempien valmennukseen, vastuullaan ryhmät nelonen ja perustaso. Emiliaa nähdään myös kurssitoiminnan parissa. Irene Paloposki tulee hoitamaan kurssitoimimntaa, vastuullaan kurssitoiminnan kehitys, ohjaajien rekrytointi, ilmoitautumiset yms. Tervetuloa mukaan Salon uimarien toimintaan Emilia sekä Irene. 

Seura on solminyt myös yhteistyösopimuksen Lounean kanssa, liittyen lajivalmennuksen aloittamiseen ja kehittämiseen yläkoululaisten kanssa syksyllä 2018. Tämän sopimuksen avulla saamme kehitettyä ja nostettua lajivalmennuksen uudelle tasolle, joka toivottavasti näkyy uimarien määrän kasvussa aamuharjoituksissa. Aamu on mitä otollisinta aikaa harjoitella, vaikka pitääkin herätä aikaisin. Toivotaan, että saamme tätäkin kautta seuran toimintaa kehitettyä entistäkin paremmalle tasolle!

Edessä on vilkas kevät ja kesän alku kilpailujen merkeissä mm. Rollot, IKM- ja SM-kisat yms., ja näiden jälkeen suuntaammekin ansaitulle kesälomalle, mutta sitä ennen keskitytään vielä töihin!

Hyvää kevättä ja mahtavaa uintivuotta toivottaen!

Terveisin

 Anu