Tekniikkakurssilaisten päätöskilpailu 28.4.

23.04.2019

Tekniikkakurssilaisten leikkimielinen päätöskilpailu pidetään Salon Uimahallissa sunnuntaina 28.4. ja kyseinen kerta on samalla kevään kurssien viimeinen. Leikkimielisyyttä korostetaan sillä, ettei kilpailuista oteta aikoja tai julkaista tuloksia. Kisat uidaan hyppyaltaassa (pesutiloista ulos tultaessa suoraan edessä) ja altaalla on hyvä katsomo. Vanhemmat saavat tulla seuraamaan oman lapsen ryhmän kisaa katsomosta, mutta katsomoon saa uimarit sekä vanhemmat tulla vasta oman kurssitason verryttelyn alkaessa. Katsomoon tullaan paljain jaloin, sisätossuilla tai sukat+muovisuojat -yhdistelmällä (kengät rikkovat siniset muovisuojat).

Oletus on, että kaikki tekniikkakurssilaiset osallistuvat kisoihin, mutta poissaolosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa! Millään ryhmällä ei ole normaaleja harjoituksia enää tulevana sunnuntaina.


Aikataulu on seuraava:

Tekniikka 4 kokoontuminen ovella klo 17:10, altaalla verryttely klo 17:30

Tekniikka 4 kisa klo 17:40-18


Tekniikka 1 kokoontuminen ovella klo 17:45, altaalla verryttely klo 18

Tekniikka 1 kisa klo 18:10-18:30


Tekniikka 2 kokoontuminen ovella klo 18:15, altaalla verryttely klo 18:30

Tekniikka 2 kisa klo 18:40-19


Tekniikka 3 kokoontuminen ovella klo 18:45, altaalla verryttely klo 19

Tekniikka 3 kisa klo 19:10-19:30, altaalla verryttely klo 19


Halliin päästetään sisään vasta oman ryhmän ajalla (poikkeuksena sisarukset), joten tuothan lapsesi paikalle vasta silloin (muttet myöhässä). Jos lapsi on jostain syystä myöhässä, pääsee halliin sisään heti, mutta tapahtuman jouhevuuden vuoksi myöhästymistä tulee välttää. Ryhmän ohjaajat kokoavat lapset kisan jälkeen yhteen ja jakavat todistukset (jossa lukee jatkosuositus syksyä varten), mitalit jaetaan heti altaasta noustessa jokaiselle osallistujalle. Mitaleja ja todistuksia ei postiteta jälkikäteen. Todistusten jaon jälkeen lapset saavat lähteä huoltajien mukana kotiin.

Mukaan tarvitaan uikkarit (sekä lasit ja lakki) ja normaalit peseytymisvälineet. Lapsi voi joutua odottelemaan omaa vuoroaan, joten kylpytakki ja läpsyt voi ottaa mukaan myös.

Tapahtumassa on herkullinen buffet, jossa voit maksaa ostoksesi käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla. Buffetin tuotto tukee lasten Rollo-kisa ja -leirimatkaa Ouluun kesällä 2019.