Tekniikkakurssilaisten päätöskisa 15.12.

06.12.2019

Tekniikkakurssilaisten leikkimielinen päätöskilpailu pidetään Salon Uimahallissa sunnuntaina 15.12. ja kyseinen kerta on samalla syksyn kurssien viimeinen. Leikkimielisyyttä korostetaan sillä, ettei kilpailuista oteta aikoja tai julkaista tuloksia. Kisat uidaan hyppyaltaassa (pesutiloista ulos tultaessa suoraan edessä) ja altaalla on hyvä katsomo. Vanhemmat saavat tulla seuraamaan oman lapsen ryhmän kisaa katsomosta, mutta katsomoon saa uimarit sekä vanhemmat tulla vasta oman kurssitason verryttelyn aikana. Katsomoon tullaan paljain jaloin tai sisätossuilla.
Oletus on, että kaikki tekniikkakurssilaiset osallistuvat kisoihin, mutta poissaolosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa! Millään ryhmällä ei ole normaaleja harjoituksia enää tulevana sunnuntaina 15.12. (ei myöskään aamun teho-ryhmillä vaan he kisaavat oman ryhmätasonsa mukaan illalla).

Aikataulu on seuraava:
Tekniikka 4 kokoontuminen ovella klo 17:20, altaalla verryttely klo 17:35
Tekniikka 4 kisa klo 17:45-18

Tekniikka 1 kokoontuminen ovella klo 17:45, altaalla verryttely klo 18
Tekniikka 1 kisa klo 18:10-18:30

Tekniikka 2 kokoontuminen ovella klo 18:15, altaalla verryttely klo 18:30
Tekniikka 2 kisa klo 18:40-19

Tekniikka 3 kokoontuminen ovella klo 18:45, altaalla verryttely klo 19
Tekniikka 3 kisa klo 19:10-19:30

Halliin päästetään sisään vasta oman ryhmän ajalla (poikkeuksena sisarukset), joten tuothan lapsesi paikalle vasta silloin (muttet myöhässä). Jos lapsi on jostain syystä myöhässä, pääsee halliin sisään heti, mutta tapahtuman jouhevuuden vuoksi myöhästymistä tulee välttää. 

Ryhmän ohjaajat kokoavat lapset kisan jälkeen yhteen ja jakavat todistukset (jossa lukee jatkosuositus kevättä varten), mitalit jaetaan heti altaasta noustessa jokaiselle osallistujalle. Mitaleja ja todistuksia ei postiteta jälkikäteen. Todistusten jaon jälkeen lapset saavat lähteä huoltajien mukana kotiin.

Mukaan tarvitaan uikkarit (sekä lasit ja lakki) ja normaalit peseytymisvälineet. Lapsi voi joutua odottelemaan omaa vuoroaan, joten kylpytakki ja läpsyt voi ottaa mukaan myös.

Tapahtumassa on herkullinen buffet, jossa voit maksaa ostoksesi käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla. Buffetin tuotto tukee kilparyhmien Mallorcan leirimatkaa keväällä 2020.