Tervehdys sihteeriltä - johtokunnan kokouksesta 22.8.2019!

25.08.2019

Salon uimareiden tämän vuoden kuudes johtokunnan kokous pidettiin torstaina 22.8.2019. Ensimmäisenä aiheena johtokuntaa puhututti viestinnän tärkeys ja ajankohtaisuus seurassamme. Tästä syntyi ajatus, että jokaisen johtokunnan kokouksen jälkeen sihteeri kirjoittaa pienen blogikirjoitukseen kokouksessa käsitellyistä asioista. Tässä siis tulee ensimmäinen kirjoitus, olkaa hyvät 😊

Syksyn ensimmäisessä kokouksessa piti tietysti päättää syyskauden kausimaksuista. Puheenjohtaja oli tehnyt laskelmat ja toi ehdotuksen johtokunnalle. Korotuspaineet kausimaksuille oli olemassa, sillä seuralla on ollut yllättäviä menoja, eikä omia kisoja ole ollut muita kuin perinteiset kaksi kisaa. Silti päädyimme pitämään kausimaksut lähes ennallaan ja toivomme, että mahdollisimman monen uimarin perhe osallistuu myyntikampanjoihin. Lisäksi päätimme, että seura maksaa tänä syksynä kilpailukalenterin mukaiset yhteiset bussikuljetukset.

Puheenjohtaja toi ilouutisen seurallemme eli Salon Uimarit ovat saaneet järjestettäväkseen IKM-karsinnat marraskuussa 2020! Järjestäminen on seuralle taloudellisesti merkittävä asia, mutta toki vaatii suuren ponnistuksen uimareiden vanhemmilta ja muilta vapaaehtoisilta, jotta saamme kisat pyörimään. Onneksi meillä on tuoreessa muistissa viime syksyn IKM-karsintojen järjestäminen, jotka mielestäni sujuivat todella hienosti.

Salon Uimarit täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Sen kunniaksi järjestämme Juhla Gaalan lauantaina 26.10.2019. Juhlan järjestelyyn on perustettu järjestelytoimikunta, joka päivitti kokouksessa johtokunnalle suunnitelmansa gaalan suhteen. Gaalan suunnitelmat etenevät suunnitellusti ja illalliskortit aikuisille ja lapsille tulevat myyntiin aivan lähipäivinä. Olethan kuulolla, koska näistä "ysäribileistä" et halua olla poissa! Illalliskortteja on myynnissä juhlatilan takia vain rajallinen määrä. Juhla Gaalassa järjestetään arpajaiset. Arpajaispalkintoina ovat herkkukorit, jonka jokainen kilparyhmä itse rakentaa. Vastuuhenkilöt ottavat yhteyttä oman ryhmänsä vanhempiin ja kertovat herkkukorista enemmän. Toki voitte jo valmistautua miettimällä "mitä sisältää täydellinen lauantai..."

Seuravaatteista olisi tarkoitus tehdä yhteistilaus pikapuolin. Vastuuhenkilöksi seuravaatteisiin nimettiin johtokunnasta Hanna Kovala, mutta todettiin myös, että edelleen lisäkäsiä tarvitaan tähänkin prosessiin. Eli jos koet, että haluat antaa aikaasi seuramme puolesta, niin rohkeasti yhteyttä Hannaan tai allekirjoittaneeseen 😊

Lopuksi vielä totesimme, että syyskausi on lähtenyt hienosti liikkeelle ja kaikkea mukavaa on tiedossa tänäkin syksynä uimareillemme sekä vanhemmille. Ensi viikon lauantaina 31.8 on mahdollisuus suorittaa tuomarikortti. Perjantaina 6.9 on syksyn ensimmäinen SaloCup, samana viikonloppuna (7.-8.9) on testiviikonloppu ja lauantaina 28.9 SalUn syyskisat. Näihin tapahtumiin tarvitaan vapaaehtoisia eli toimitsijoita. Lisätietoja löytyy Salon Uimareiden nettisivuilta. Muistakaa siis seurata Salon Uimareiden nettisivuja ainakin viikoittain, niin ette jää mistään paitsi.

Mukavaa syksyä toivottaen,

Annukka Änäkkälä

Salon Uimarit ry:n sihteeri