Salon uimarien jäsenedut (alekoodit yms.)

23.01.2019

Hei kaikki,

olette toivottavasti huomanneet nettisivuilta jäsenedut sivun, jonne pääsee vain rekisteröitymällä. Tuon sivun takaa löydät Salon Uimareille neuvoteltuja jäsenetuja kuten esim. alennuskoodeja uimapuku ja tarvike ostoksiin mm. Altaalle.com, Aquanetti 

Sivulta löytyy myös ohjeet Salon Uimarien tukemiseen Stadium ostoksista ja lääkärikäynneistä Mehiläisessä. Näihin rekisteröitymällä ns. kannattajajäseneksi kerrytät bonuksia seuralle, joiden avulla pystymme hankkimaan uimareille esimerkiksi harjoitteluvarusteita altaalle.

Helpoin tapa kerryttää Stadium kannatusbonusta Uimareille, on liittymällä Stadium memberiksi, jolloin saat myös jokaisesta ostoksesta itsellesi bonusta sekä kerrytät samalla seuralle bonuksia ja tietysti myös hyödyt Stadium member kampanjoista. Bonuksia voi myös kerryttää sanomalla kassalla, bonukset Salon uimareille!

Mehiläisen liikuntaklinikka palvelee urheilijoita ja heidän perheenjäseniään. Rekisteröityminen liikuntaklinikkaan ei maksa mitään - mutta mahdollisista lääkärikäynneistä Mehiläisessä kerrytät seuralle bonusta.

Näihin tarkemmat ohjeet löydät täältä: Jäsenedut