Uimarien seuravaatetilaukset ja vaatteiden sovitus tulevana viikonloppuna 6.-8.9.

03.09.2019

On uimaryhmien seuravaatetilauksen aika!

Mallistossa on jälleen niin ylä- kuin alaosia, pitkää sekä lyhyttä lahjetta ja hihaa. Trikoohousujen valmistaja on vaihtunut ja hupparin malli on muuttunut hitusen edellisestä kerrasta. Lisäksi teknisiin paitoihin on tullut uutuutena naisille oma muodokkaampi malli. Seuravaatteiden toimittajalta olemme saaneet tiedon, että naisten tank topin toimituksessa saattaa syksyn aikana olla haasteita ja toimitukset saattaa viivästyä. Lisäksi jumppapusseja on rajoitettu määrä. Muita malliston tuotteita pitäisi toimittajan mukaan olla kotimaan varastoissa.

Tilauslomake jaetaan uimareille SaloCupissa 6.9.

Sovitus järjestetään testiviikonloppuna uimahallin 3kerroksessa. Ryhmien 1, 2 ja 3 sovitus lauantaina 7.9. testien jälkeen. 1ryhmä n klo 9:30 jälkeen, 2 ja 3 ryhmät n 10:30 eteenpäin.

Ryhmät 4 ja Perustaso sunnuntaina 8.9. klo 10 alkaen.

Tilauslomakkeet täysi-ikäisen allekirjoituksella voi sovituksen yhteydessä jättää Hannalle, tai palauttaa seuran postilaatikkoon, joka löytyy uimahallin kassalta.Tilaukset viimeistään 15.9.2019, jotta saadaan tilaukset eteenpäin. Ota kuva täytetystä tilauslomakkeesta ennen palautusta ja säilytä kuva muistilappuna tilauksesta.

Tuotteet laskutetaan ennen luovutusta ja tuotteet luovutetaan käyttäjälle, kun maksu on suoritettu. Tilattujen ja maksettujen tuotteiden jakelusta ilmoitetaan erikseen.

Jos et sovitukseen viikonloppuna pääse, vaikka olisi tarvetta, laita viestiä hanna.kovala@seutuposti.fi. Mainitse viestissä missä ryhmässä uit.

Huomaathan että seuravaatteille ei ole vaihto/palautusoikeutta, mikäli kyseessä ei ole viallinen tuote!

Mallisto hintoineen tässä.

Vaateterveisin Hanna

P.s. 24.9. vietetään valtakunnallista Seurapaita päivää. Silloin kaikille seuran paidat päälle kouluun, konttoriin ja muille työpaikoille!