Uimarit Manse-uinneissa

10.03.2019

Salon Uimareiden rolloikäiset uimarit (ja muutama vanhempikin uimari) olivat lauantaina Tampereella mittaamassa kuntoaan Manse-uinneissa. Kyseessä oli alkukauden päätavoite, joten Rollorajat olivat useammalla uimarilla tavoitteena. Kisareissu oli erittäin pitkä, kun bussi starttasi klo 7:00 ja takaisin Salossa olimme klo 1:15, mutta uimarit jaksoivat erittäin hyvin tsempata loppuun saakka.

Kisoissa uitiin todella monta ennätystä, Aliisa Soinin 100 pu omaikäisten Suomen kärkitulos oli kovin tilastonoteeraus etenkin, kun kyseinen laji uitiin yhdeksältä illalla! Rollorajoja saavuttivat Matias Saarinen (200sku ja 100vu) sekä Aurora Änäkkälä (100su). Kaapo Tuomainen päätti lähteä uimaan 100ru rohkeasti alusta saakka ja tulos oli kivenkova: hieno uusi ennätys ja rollorajat jo kahdeksi seuraavaksi vuodeksi! Tätä ei kuitenkaan tilastoida Rollorajan alitukseksi, sillä rajat voivat vielä muuttua ja rajat pitää uida aikaisintaan kaksi vuotta ennen kilpailua. Rollorajat lähenevät uimareilla koko ajan, nyt jatkamme kovaa treenaamista ja alitamme rajoja seuraavaksi SaloCupeissa sekä Somerolla. 

Kunniamaininnan ansaitsevat ehdottomasti Olli Havia ja Kerttu Heinä, jotka uivat yötonnifemman, Kerttu oli maalissa n. klo 22:15! 1500 vu uiminen vaatii paljon uskallusta ja sisukkuutta, kumpikin uimareista suoritutui koitoksesta vielä ennätyksen arvoisesti.

Jatketaan samaan malliin!