Viking Line- uinnit

12.02.2019

Salon Uimarit osallistuivat Aurajoen uinnin järjestämiin Viking Line- uinteihin lauantaina 9.2.2019. Kilpailuissa oli osallistujia tuvan täydeltä. Kisapäivä venyikin 14 tuntiseksi! Kilpailut olivat kauden ensimmäiset ulkopaikkakunnalla sekä pitkällä radalla. Se näkyikin uimareiden suorituksissa. Näin alkukaudesta kilpailuissa harjoitellaankin kisaamista ja tavoitteet eivät välttämättä ole niin tulokselliset. 

Ykkös- ja kakkos-ryhmien tavoitteena oli harjoitella oman kilpailupäivän aikataulutusta, kuivalämmittelyä sekä oman suorituksen itsearviointia. Uimarit suoriutuivat näistä tavoitteista hyvin. Osalla jäi vielä petrattavaa kuivalämmittelyn kanssa, mutta muuten uimarit arvioivat osuvasti omia suorituksiaan.

Tuloksellisesti kilpailut sujuivat tähän vaiheeseen kautta erittäin hyvin. Uimarit saavuttivat henkilökohtaisia ennätyksiä yhteensä 63kpl. Kesän IKM rajoja saavutettiin kaksi kappaletta Alexanderin uidessa 400vu ja 400sku alle Porin IKM kisojen karsinta rajan. Nuoremmissa uimareissa Rollo rajoja saavutti Kaapo 50perhosuinnissa.

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kevät kautta. Koko ajan lähtestytään alkukauden pääkilpailuja Tampereen Manse-uinteja ja Tukholman UGP3 kilpailuja. Siellä toivottavasti ennätykset paukkuvat ja IKM- sekä Rollo-joukkueet saavat paljon uusia uimareita.