Wiljamin viimeinen työpäivä 28.7.2020

29.07.2020

Salon Uimareiden valmennuspäällikkö Wiljam Leinonen siirtyy uusiin haasteiseen Hyvinkään Uimaseuraan ja aloittaa siellä 1.8.2020. Wiljamin viimeinen työpäivä oli 28.7.2020. Viimeinen työpäivä oli haikea, mutta hauska. Itse sain seurata viimeisiä treenejä altaan reunalta kurssitoiminnan korvauskertojen ohjausten ohessa. Uimareista ja valmennuspäälliköstä otettiin kaikki irti aussiviestien myötä. Viestikapulana toimivat myös uimahallin isot donitsit, patjat sekä kuntopyörät. Viestitauoilla herkuteltiin karkkien ja tikkarien parissa. Otettiin siellä myös kisa Salon parhaasta rinulistista, joka titteli jäi Saloon Alexanderin voittaessa tiukan kisan :) 

Salon Uimarit kiittää Wiljamia näistä neljästä vuodesta, jotka kanssamme olet viettänyt, vuosiin on mahtunut paljon erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Olet antanut seuralle paljon ja haikein mielin jätämme jäähyväiset, mutta toivotamme samalla onnea uusiin haasteisiin ja toivomme, että näemme jatkossakin kisojen, koulutusten ja muiden tapahtumien merkeissä!

Kaikkien ryhmien valmennuksesta vastaa toistaiseksi Irene Paloposki, joka myös valmentaa jokaista ryhmää muiden valmentajien kanssa. Hän toimii kaikkien valmennusryhmien yhteyshenkilönä, joten kysymyksissä valmennukseen liittyen, voitte olla yhteydessä häneen.

Seura on aloittanut uuden valmentajan rekrytoinnin, ja kyseisen henkilön löydyttyä tiedotamme valmennuksen vastuualueista erikseen. 

Puheenjohtaja Anu Heikkilä