Maksujen pelisäännöt

Kausimaksut

Kilparyhmien kausimaksut vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa osana seuraavan vuoden talousarviota ja tarkistetaan tarvittaessa kausittain (syksy ja  kevät) johtokunnan toimesta. Kausimaksut pyritään laittamaan maksuun aina kevät- ja syyskauden alkaessa. Kausimaksu kattaa valmennuksen kyseisellä kaudella (allas- ja kuivaharjoittelu), ratavuoromaksut, jäsenyyden ja starttimaksut seuran kilpailukalenterin mukaisissa kilpailuissa. 

Ilmoittautuminen valmennusryhmään on sitova koko kaudeksi ja mahdollinen peruutus on tehtävä ennen kauden alkua. Kauden aikana kausimaksuja voidaan hyvittää ainoastaan lääkärintodistusta vastaan (täysien kuukausien mukaan) tai mikäli tapahtuu muutto toiselle paikkakunnalle. Edellä mainituissa tilanteissa kausimaksun hyvitystä tulee anoa erikseen johtokunnalta, joka päättää maksujen hyvityksistä.

Kausimaksut kaudella 2020 kevät ja kesä:

1. Ryhmä            560 EUR

2. Ryhmä            476 EUR (sis.lajivalmennuksen)

2. Ryhmä            413 EUR ( ei lajivalmennusta)

3. Ryhmä            343 EUR

4. Ryhmä            294 EUR

Perustaso           252 EUR

Haaste                195 EUR 

Tavallinen kansallinen kilpailu

Seura maksaa vain sovitun määrän startteja per uimari sekä valmentajien päivärahat, mahdolliset erilliset majoitus- ja ruokailukulut. Yleensä kuljetus tapahtuu vanhempien kyydeillä / kimppakyydeillä tai seuran tilaamalla bussilla, jonka kustannus jaetaan tasan uimareiden ja mukaan lähtevien vanhempien kesken.

Johtokunta vahvistaa valmennuspäällikön suunnitteleman kauden kilpailusuunnitelman eli niistä kilpailuista, joihin seura osallistuu. Jos uimari haluaa osallistua muihin kilpailuihin, niin se on mahdollista, mutta seura ei osallistu sen kilpailun kustannuksiin. Näissä tapauksissa uimarin ja vanhempien tulee olla yhteydessä valmentajaan, joka hoitaa ilmoittautumiset ja laskuttaa starttimaksut uimarilta.

Pääkilpailut (Rollot, SM, NSM, IKM-loppukilpailut)

Seura maksaa kaikki uimareiden startit ja valmentajien päivärahat ja kulut sekä joukkueenjohtajan kulut. Uimareiden kustannettavaksi jäävät kilpailuissa tapahtuvat majoitus, ruokailu- ja matkustuskulut.

IKM/SM-maajoukkue leirityksiin ja/tai kilpailuihin voi anoa tukea johtokunnalta.


Näihin pelisääntöihin tehdään tarvittaessa muutoksia, jos seuran rahatilanne sitä vaatii. Kilpailuja varten on tehty tarkka kilpailusuunnitelma ja -budjetti, jonka toteutumisesta vastaa seuran päävalmentaja.