Monipuolisuuskurssit

Mikäli lapsi on suorittanut kaikki tekniikkakurssit, eikä kilpauinti tunnu omalta jutulta, voi lapsi siirtyä monipuolisuuskursseille. Monipuolisuuskursseille voi tulla myös ennen tekniikkaryhmien suorittamista, kunhan lähtötasovaatimus täyttyy.

Monipuolisuuskursseja on kahta eri tasoa ja ne on jaettu iän sekä metrimääräisen uimataidon mukaan. Kursseilla harjoitellaan uintitekniikoitakin, mutta tärkeintä on hauskanpito ja pelit sekä leikit ovatkin osa kurssia. Monipuolisuuskurssilla on tarkoitus harrastaa ilman sen suurempia tavoitteita. Jos monipuolisuuskurssien lähtötasovaatimukset eivät vielä täyty, löytyy lapselle oikea ryhmä uimakouluista ja jos enemmänkin uintitekniikoiden opettelu sekä mahdollisesti kilpauinti on mieleen, on lapselle sopivampi paikka tekniikkakoulu.

Kurssin hinta on 129€. Hintaan sisältyy sisäänpääsy uimahalliin, opetus, vakuutus sekä yllätyslahja. Monipuolisuuskursseilla opettajina toimivat ammattitaitoiset vastuu- sekä apuopettajat, joista monella on oma uintitausta tai uintiura edelleen käynnissä. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi koulutettu ohjaaja, joka suunnittelee tuntien sisällön yhdessä kurssivastaavan kanssa.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin aukeaa 21.12. klo 12!

Monipuolisuuskurssi 1

  • 6-10-vuotiaille lapsille, jotka eivät pelkää syvää vettä ja uskaltavat sukeltaa
  • Uimataitovaatimus 50m selällään tai vatsallaan
  • Lauantaisin klo 16-16:45

Monipuolisuuskurssi 2

  • yli 11-vuotiaille lapsille, jotka eivät pelkää syvää vettä ja uskaltavat sukeltaa
  • Uimataitovaatimus 100m selällään tai vatsallaan
  • Lauantaisin klo 16:45-17:30