Seuravaatteet 2020

Seuravaatetilaus viikolla 41. Seuravaatteita pääsee sovittamaan keskiviikkona 7.10. klo 17-19 ja perjantaina klo 18-19 uimahallin yläkerran aulassa. Jumppasalissa on ryhmäliikuntatunteja, joten muistetaan huolehtia hygieniaohjeiden noudattamisesta.

Kaikista tuotteista ei ole kaikkia kokoja sovitettavana. Seuravaatemallisto on lähes sama kuin vuosi sitten: löytyy pitkää ja lyhyttä housua, T-paitaa teknisestä materiaalista ja puuvillaisena, tuulitakki sekä kevyttoppatakki. Myös trikoopipo palaa valikoimaan. Värit on tumman sininen, t-paidoissa myös valkoinen. Takkeja, pipoa ja yhtä shortsimalleista on saatavana vain mustana. Kokoja löytyy pienille ja isoille. Tekstipainatus Salon Uimarit tulee pipon otsaan, collegehousujen lahkeeseen ja yläosien selkään. Seuran ympyrälogo painetaan yläosien rintaan sekä shortsien ja pitkien trikoiden lahkeeseen. Toppatakkiin seuratunnukset brodeerataan. Seuravaatteisiin voi myös tilata nimikointibrodeerauksen lisähintaan 3,50/vaate. 

Osa tuotteista tilataan Stadiumilta. Seuran mallistoon voi käydä tutustumassa osoitteessa https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1487226. Huom. Mallisto ja hinnat päivittyvät ennen keskiviikkoa. (Sivuilla ilmoitetut hinnat on päivittyneet, kun havainnekuvissa on seuran painatukset). Stadiumin sivuilta löytyy myös sekä Niken että Craftin kokotaulukot stadium.fi/size-guides Osa mallistomme tuotteista tilataan Salon Mainosbroderauksesta. 

Cliquen mallistosta tilattavissa on lyhythihainen puuvilla t-paita (tummansininen ja valkoinen, koot 110 - XL) hintaan 13,70€

Pitkähihainen puuvilla t-paita (tummansininen, aikuisten koot naisille ja miehille S-XL) 15,40€

College-housut (tummansininen, lasten koot 90/100 - 150/160) 21,10€ ja (aikuisten koot XS-XXL) 25,45€

Kevyttoppatakki (musta, lasten koot 110/120 - 150/160 ja aikuisten koot naisille ja miehille S-XL) 60,80€

Tuulitakki (musta, aikuisten koot naisille XS-L ja miehille M ja L) 21,45€

Pipo, yksi koko väri musta 8,15€.

Tilaukset tehdään sähköisellä forms lomakkeella, joka julkaistaan heti kun hinnat vahvistuu. Tilausaikaa on sunnuntai-iltaan klo 20 asti. Toimittajat ovat lupailleet suurimpaan osaan vaatteista toimituksen 2 viikon kuluessa, eli toivottavasti IKM-karsinnoissa on jo uutta vaatetta käytettävissä. Nimikoitavien vaatteiden toimitusaika on pidempi. Vaatteet laskutetaan jälkikäteen, kun tilaus on saapunut. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mikäli kyseessä ei ole viallinen tuote. Linkki tilauslomakkeeseen julkaistaan verkkosivulla ja wapissa.

Terveisin Vanhempaintoimikunta