Tekniikka 1

Tekniikka 1 on tarkoitettu noin 6-10-vuotiaille lapsille. Ryhmän koko ja kesto on mietitty tämän ikäisen lapsen tarpeiden ja kehityksen mukaan.

Tekniikkaryhmissä lapsia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin harjoitusten aikana. Näin säilytetään paitsi lapsen mielenkiinto monipuolisen harjoittelun avulla myös mahdollisuus henkilökohtaisempi opetus (pienryhmäopetus). 

Yhdessä ryhmässä voi olla maksimissaan 25 lasta. Ohjaajia on yksi, jos lapsia on 9 tai vähemmän, kaksi, jos lapsia on 10-15, kolme, jos lapsia on 16-20 ja neljä, jos lapsia on 21-25.

Yksi harjoitus kestää 60 minuuttia ja se koostuu 15 minuutin alkujumpasta sekä 45 minuutin allasharjoituksesta.

Kuvaus

Tekniikkaryhmistä ensimmäisessä lähtötasovaatimuksena on 25m uimataito omalla tyylillä. Lisäksi lapsen tulee osata sukeltaa sekä toimia syvässä vedessä (harjoitukset on altaassa, jossa toinen pää on syvä).

Tavoitteena on oppia hallitsemaan vartalo vedessä niin, että uintiasento saadaan pysymään virtaviivaisena. Lisäksi tavoitteena on hallita vapaauinnin potkut vatsallaan ja kyljellään sekä uida selkäuintia muutamia vetopareja oikeassa uintiasennossa. Metrimääräisesti tavoitteena on 50m uimataito.

Kurssien ajankohdat

Sunnuntaisin klo 17:35-18:35

Sunnuntaisin klo 18:35-19:35