Tekniikka 2

Tekniikka 2 on tarkoitettu noin 6-11-vuotiaille lapsille. Ryhmän koko ja kesto on mietitty tämän ikäisen lapsen tarpeiden ja kehityksen mukaan.

Tekniikkaryhmissä lapsia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin harjoitusten aikana. Näin säilytetään paitsi lapsen mielenkiinto monipuolisen harjoittelun avulla myös mahdollisuus henkilökohtaisempi opetus (pienryhmäopetus).

Yhdessä ryhmässä voi olla maksimissaan 25 lasta. Ohjaajia on yksi, jos lapsia on 9 tai vähemmän, kaksi, jos lapsia on 10-15, kolme, jos lapsia on 16-20 ja neljä, jos lapsia on 21-25.

Yksi harjoitus kestää 60 minuuttia ja se koostuu 15 minuutin alkujumpasta sekä 45 minuutin allasharjoituksesta.

Kuvaus

Toisessa tekniikkaryhmässä lähtötasovaatimuksena on noin 50m uimataito siten, että kasvot ovat vedessä ja vain hengitys tapahtuu pinnan päällä. Vartalo tulee pystyä pitämään virtaviivaisessa uintiasennossa sekä vatsallaan että selällään ollessa.

Tavoitteena on oppia uimaan selkäuintia noin 25m oikeassa uintiasennossa, delfiinipotkut kädet kyljissä sekä vapaauintia sivulta hengittäen muutamia vetopareja oikeassa uintiasennossa. Metrimääräisesti tavoitteena on 75m uimataito.

Kurssien ajankohdat

Sunnuntaisin klo 17:35-18:35

Sunnuntaisin klo 18:35-19:35