Ui Elämäsi Kuntoon 1.-31.3.2020

Vesitä treenit - Ui Elämäsi Kuntoon! 


Ui elämäsi kuntoon -kampanja päättyi - Liike jatkuu

Hyvään vauhtiin päässyt Ui elämäsi kuntoon -kampanja jouduttiin poikkeustilan vuoksi päättämään ennen aikojaan. Kampanja kesti 16 päivää.Kampanjan tavoitteena oli innostaa seuramme aikuisjäseniä sekä junioriuimareiden lähipiirin aikuisia säännölliseen ja määrällisesti runsaaseen vesiliikuntaan. Kampanjan keskeytyessä Salon Uimareiden 17 aikuisharrasteuimaria olivat kauhoneet lähes 110 kilometriä ja 6 vesiliikkujaa juosseet ja jumpanneet altaassa lähes 10 tuntia!

Suoraa yhteyttä fyysisen kunnon ja virus- tai bakteeritauteihin sairastumisen välillä ei nykytiedon mukaan voi vetää. Säännöllinen ja runsas liikunta kuitenkin tutkitusti ennaltaehkäisee, hoitaa ja kuntouttaa monia sairauksia. Lisäksi liikunta vaikuttaa merkittävästi mielialaan, stressiin ja unen laatuun, jotka ovat kaikki yhteydessä vastustuskykyyn. Aikuisten liikkumisesta hyötyy koko perhe, sillä elintavat periytyvät sukupolvelta seuraavalle. Mitä liikunnallisemmat elämäntavat lapsiperheiden vanhemmilla on, sitä liikunnallisempia aikuisia perheissä kasvaa. Nyt kun poikkeusolot ohjaavat perheet yhä tiiviimmin yhteen, aikuisten esimerkki korostuu.

Salon Uimareiden valmentajat ovat antaneet uimareille ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Liikkumalla lasten ja nuorten mukana - tai edes samaan aikaan - me lähipiirin aikuiset kannustamme heitä jatkamaan harrastusta poikkeustilanteen yli ja samalla liikumme itse kohti elämämme kuntoa. Näistä syistä, Elastista lainaten: Älä pysäytä liikettä - älä koskaan pysäytä sitä!

Terveisin Ui elämäsi kuntoon-kampanjan seura-aktivaattori Hanna

P.s. Seurasarjaan osallistuneiden kesken arvottiin uintiin liittyviä tuotepalkintoja. Arpaonni suosi Eevaa ja Ellaa, voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Palkinnot pyritään toimittamaan voittajille mahdollisimman pian.