UUTTA! Alennukset

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin alennuskäytännöissä.

Sisaralennus

Syksyllä 2020 on käytössä sisaralennus kursseille (uimakoulut, tekniikkakurssit, monipuolisuuskurssit) seuraavalla tavalla:

 • Korkein kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan
 • Toisen saman talouden lapsen kurssimaksusta -10% alennus (koodi: sisale2)
 • Kolmannen saman talouden lapsen kurssimaksusta -20% alennus (koodi: sisale3)
 • Neljännen saman talouden lapsen kurssimaksusta -30% alennus (koodi: sisale4)
 • Viidennen saman talouden lapsen kurssimaksusta -40% alennus (koodi: sisale4)
 • Sisaralennuksista suurin tulee aina edullisimmasta kurssista
 • Käytäthän sisaralennuksessa koodia ja kirjoitat annettuun kohtaan jokaisen kurssille ilmoitetun lapsen kohdalle talouden muiden lasten nimet, emme myönnä sisaralennusta jälkikäteen! Tarkastamme lisäksi jokaisen sisaralennuksen mahdollisten väärinkäyttöjen varalta.Kaverialennus, voimassa 15.8. asti

Kaverialennus on 10€/uusi kurssilainen, MÄÄRÄRAJOITUSTA EI OLE! Voit siis saada alennusta vaikka koko kurssimaksun verran (lasit, lakit ym tilatut tuotteet on maksettava normaalisti, eli niihin ei kaverialennusta voi hyödyntää)! Jos sinä et itse halua alennusta kurssista, voit myös lahjoittaa alennuksen kaverille. Kaverialennus ei ole voimassa saman talouden lapsille (uusi kurssilainen, joka on sisarus ei voi olla myös kaveri tässä tapauksessa). Kaverialennuksen toki saa myös sisaralennetuista kurssimaksuista, mikäli saatte talouden ulkopuolisen uuden kurssilaisen mukaan! Saman talouden kaikki saadut kaverialennuskympit pyydetään käyttämään samaan kurssimaksuun kirjanpitomme helpottamiseksi.

Toimi näin:

 1. Juttele kavereille kursseistamme. Jos hän ei ole aiemmin ollut toiminnassamme mukana, voit jatkaa seuraaviin kohtiin
 2. Lähetä Irenelle ilmoittautuvan kaverin nimi ja syntymäaika sähköpostitse kurssivastaava@salonuimarit.fi otsikolla "Kaverialennus, molempien/kaikkien kurssilaisten nimet". Kirjoita viestiin myös, hyödynnätkö itse alennuksen vai annatko sen kaverille/kavereille. Hoida tämä ehdottomasti ennen kaverin ilmoittautumista, jälkikäteen lähetetyistä viesteistä emme myönnä alennusta!
 3. Uusi kurssilainen ilmoittautuu ja kirjoittaa suosittelijan nimen annettuun kohtaan
 4. Maksa kurssimaksu samoilla laskun tiedoilla, mutta uudella summalla (et saa uutta laskua uudella summalla). Maksa se vasta sitten, kun tiedät, kuinka monta kaverialennusta siihen hyödynnät (käyttämättä jääneitä kaverialennuksia ei hyvitetä jo maksetusta kurssimaksusta jälkikäteen). Kaverialennuksia ei pysty hyödyntämään 15.8.2020 jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin, laskujen eräpäivä on vasta tämän päivämäärän jälkeen.

Myös uudet kurssilaiset voivat toimia suosittelijoina muille uusille kurssilaisille ja saada näin alennusta maksuista!