Valmentajat

Salon Uimareiden valmentajat ovat innostuneita ja ammatitaitoisia vesiliikunnan ammattilaisia. Tältä sivulta löydät valmentajien esittelyt ja yhteystiedot. Lisää tietoa valmentajien arvoista ja valmennuslinjasta sekä Salon Uimareiden toimintaohje käsikirjan.


Wiljam Leinonen

Valmennuspäällikkö, ykkösten vastuuvalmentaja

Puhelin: 045-6993660

Sähköposti: wiljam.leinonen@salonuimarit.fi

Vapaapäivät: sunnuntai ja maanantai

Olen koko ikäni ollut uinnin kanssa tekemisissä. Vesi on aina ollut suuri rakkauteni. Rovaniemellä liikunnanohjaaja (AMK) koulutuksessa ilo opettamisesta ja valmentamisesta vain kasvoi. Tänä päivänä minun on suuri kunnia saada kutsua itseäni Salon Uimareiden valmennuspäälliköksi. Teen työtä suurella sydämellä uimareita varten.

"Liike. Sen voi herättää eloon katsomalla asioita uusin silmin"


Irene Paloposki

Kurssivastaava ja kolmosten, nelosten sekä perustason vastuuvalmentaja

Puhelin: 045 102 4443

Sähköposti: kurssivastaava@salonuimarit.fi

Vapaapäivät: perjantai ja lauantai

Olen uinut kilpaa 9-vuotiaasta aina urheilulukioon asti. Rollo- ja IKM-mitaleita on kauhottu, päälajini on ollut rintauinti. Ohjaamaan aloin 14-vuotiaana ja täysipäiväisesti aloitin uinnin parissa työskentelyn siitä viiden vuoden kuluttua. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Lieneekin selvää, että liikunta sekä tietotaidon jakaminen on intohimoni. Valmentajana olen aina ollut tarkka tekniikasta, koska se on kaiken perusta, kuin vankka kivijalka.

"Anna kaikkesi aina, älä luovuta ikinä."Sari Villanen

Kakkosten ja haaste 1:n vastuuvalmentaja

Hallilla: maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina


Mikko Lehtovaara

Ykkösten valmentaja

Hallilla: maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina


Marika Lindholm

Kolmosten valmentaja


Jaakko Haikonen

Kolmosten valmentaja


Saara Lehtinen

Nelosten valmentaja


Maarit Vainio

Nelosten valmentaja

Olen lähtöisin Turusta, jossa uin kilpaa 6-vuotiaasta aina urheilulukioon asti. Päälajini on ollut perhosuinti. Kilpauinnin päätyttyä ohjasin opiskelujen ohessa uimakouluja ja hengenpelastusta useamman vuoden ajan. Takaisin kilpauinnin pariin palasin Masters-ikäisenä kilpailemaan, ohjaamaan tulin omien lasteni myötä. Meidän vanhempien tuki lasten liikunnassa on ensiarvoisen tärkeää, sillä se kantaa läpi elämän. Uinti on lajina monipuolinen, se tukee monia muitakin urheilulajeja ja upeiden valmentajien avulla lapset ja nuoret oppivat jo varhain oikeat uintitekniikat. Toivon omalla esimerkilläni kannustavani koko perhettä liikkumaan!Jan Sjöblom

Nelosten valmentaja


Ada Salokannel

Perustason valmentajaAino Villanen

Perustason valmentaja


Mika Karttunen

Perustason valmentaja