Vesipeuhu ja uimakoulut

Vesipeuhu ja uimakoulut ovat tarkoitettu n. 3,5-8-vuotiaille lapsille (lisäksi järjestämme erikseen ryhmiä yli 7-vuotiaille, mikäli tarpeen), jotka aloittelevat uinnin oppimista. Tarkkaa ikärajaa ei ole, tärkeintä on oikean tasoinen ryhmä. Ryhmän koko ja kesto on mietitty tämän ikäisen lapsen tarpeiden ja kehityksen mukaan.

Normaaliryhmässä lapsia on maksimissaan 13, jolloin opettajia on kaksi. Jos lapsia on seitsemän tai vähemmän, on opettajia yksi.

TEHO-ryhmässä lapsia on maksimissaan yhdeksän, jolloin opettajia on kaksi. Jos lapsia on viisi tai vähemmän, on opettajia yksi. Tällöin jokainen lapsi saa henkilökohtaisempaa opetusta ja ryhmää voidaan eriyttää tarvittaessa.

Yksi uintikerta kestää 30 minuuttia.

Kurssien hinnat sisältävät opetuksen, sisäänpääsyn uimahallille, vakuutuksen sekä todistuksen. Vesipeuhussa sekä uimakouluissapettajina toimivat ammattitaitoiset ja koulutetut vastuu- sekä apuopettajat, jotka suunnittelevat kurssin sisällön yhdessä kurssivastaavan kanssa.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin aukeaa 21.12. klo 12!

Vesipeuhu

Vesipeuhuun tullessa lähtötasovaatimuksena on uskaltaa olla vedessä ilman vanhempaa opettajien kanssa sekä liikkua matalassa vedessä itsenäisesti.

Tavoitteena on saada lisää rohkeutta vedessä liikkumiseen, oppia sukeltamaan (menemään veden alle) sekä kellumaan ja liukumaan apuvälineellä. Vesipeuhu koostuu suurimmaksi osaksi leikeistä.

Normaaliryhmän hinta 112€

Normaaliryhmän ajankohta

Su klo 18:45-19:15


Alkeet ja TEHO-alkeet

Alkeisryhmässä lähtötasovaatimuksena on uskaltaa olla vedessä ilman vanhempaa opettajien kanssa. Lisäksi lapsen tulee osata sukeltaa (mennä veden alle) ja liikkua vedessä itsenäisesti.

Tavoitteena on oppia kellumaan ja liukumaan ilman apuvälinettä, sukeltamaan esineitä rinnan syvyydestä sekä uimaan 10 metriä vatsallaan ja selällään.

Normaaliryhmän hinta 112€

TEHO-ryhmä 147€

Normaaliryhmän ajankohta

Su klo 18:15-18:45

TEHOryhmän ajankohta

Su klo 19:15-19:45


Jatko ja TEHO-jatko

Jatkoryhmässä lähtötasovaatimuksena on 10 metrin uimataito vatsallaan tai selällään (ja vähintään 5 metrin uimataito toisin päin) sekä sukellus vyötärön syvyyteen.

Tavoitteena on oppia uimaan 25 metriä vatsallaan ja selällään, sukeltaa esineitä syvästä vedestä sekä oppia toimimaan syvässä vedessä.

Normaaliryhmän hinta 112€

TEHO-ryhmä 147€

Normaaliryhmien ajankohdat

Su klo 17:35-18:05

Su klo 19:05-19:35

TEHOryhmän ajankohta

Su klo 9-9:30