Gerd Büttner Salon Uimareiden valmennuspäälliköksi

01.07.2022

Gerd Büttner on valittu Salon Uimareiden uudeksi valmennuspäälliköksi. Gerd aloittaa toimessaan 1.10.2022.

Gerd on Itävaltalaislähtöinen valmentaja, joka on asunut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Hänellä on noin 30 vuoden kokemus uintiurheilusta vaihtuvissa tehtävissä. Päätoimisena valmentajana hän on toiminut n. 23 vuotta.

Gerdillä on kokemusta niin erimaiden (Itävalta, Slovenia, Tšekin tasavalta, Algeria ja Suomi) kuin eri suomalaisten valmennusjärjestelmistä. Viimeksi hän on toiminut Rovaniemellä valmentajana.

Gerd tulee ottamaan vastuun edustusryhmän valmentamisesta sekä toimii myös muiden ryhmien toiminnassa mukana.

Alkusyksyn (elo-syyskuun) harjoittelusta Gerdin vastuulle tulevista tehtävistä vastaa toiminnanjohtaja yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Syksyn valmennussuunnitteluja tullaan käymään yhdessä Gerdin kanssa.

  • - "Gerd tulee tuomaan Salon Uimareiden valmennustoimintaan selkeyttä ja stabiilisuutta toimintaan tullessaan. Gerdillä on pitkä kokemus ja näkemys siitä, miten eri seuroissa toimitaan ja pystyy tuomaan uimareillemme uusia mahdollisuuksia. Olemme hyvin iloisia, että Gerd tulee mukaan toimintaamme", sanoo toiminnanjohtaja Samuli Aalto
  • "Olen kiitollinen, etta pääsen kehittämään Salon uimareiden polkua yhdessä toiminnanjohtajan kanssa ja odotan innolla, että saan auttaa rakentamaan tähän ympäristöön jotain, joka lupaa pitkäjänteistä ja kestävää menestystä. Kilpaurheilu tarkoittaa persoonallisuuden kehitystä, jossa oppii olemaan tavoitteellinen sekä arvostamaan paremmin omia ja muiden saavutuksia. Tehtävämme on auttaa uimareita siinä.", kertoo Gerd.

Gerdin mukaan tullessa Salon Uimareiden toiminnassa on useiden vapaaehtoisten, oto-valmentajien ja kurssiohjaajien lisäksi kolme vakituista työntekijää. Valmennuspäällikkönä toimii Gerd Büttner, kurssivastaavana Ada Salokannel ja toiminnanjohtajana Samuli Aalto.