Uimahypyt


Uimahyppytoimintaa johtavat Roope Pelo ja Tero Vilmunen. Valmentajina toimivat Roopen ja Teron lisäksi Aino Pelo ja Phillippe Abi-abdallah. Päävalmentajina toimivat lajin asiantuntijat Jari Komulainen ja Jouni Kallunki. Tuuraajina valmentavat myös Anni Aalto, Anni Erkkilä ja Olivia Meriö.

Junioreiden harrasteryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 9.30 - 11.00 uimahallilla ja joka toinen tiistai kello 17.45 - 18.30 Halikon liikuntahallin volttimontulla.

Kisaryhmäläisten lisäharjoitus ja aikuisten harjoitus torstaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Kevätkausi 2023 käynnistyy kisaryhmän ja aikuisten osalta torstaina 19.1., ja muilla ryhmillä sunnuntaina 22.1.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät sekä Facebookista, että Instagramista!


Yhteystiedot

ToiminnanjohtajatIlmoittautuminen uimahyppyryhmiin

Kevään 2023 uimahyppyryhmiin pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan alta löytyvien linkkien kautta. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kauden avaustiedote ja ryhmäjaot ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Uimahyppääminen on sekä hauska, että monipuolisesti kehittävä laji, ja se sopii kaikenikäisille vesipedoille. Ainoa esivaatimus on niin hyvä uimataito, että uimahyppääjä pärjää uimahallin hyppyaltaan syvässä päässä itsenäisesti. Uimahyppääminen kehittää todella hyvin tasapainoa, voimaa, notkeutta, kehon hallintaa ja avaruudellista hahmottamista.

Tulevan kauden hintatiedot:
  • Harrasteryhmä 190€ (sisältää 16 allasharjoitusta ja 8 volttimonttuharjoitusta)
  • Kisaryhmä 260€ (sisältää 32 allasharjoitusta ja 8 volttimonttuharjoitusta)
  • Maanantain lisäharjoitus 86€ (sisältää 16 lisäallasharjoitusta)
  • Aikuiset 195€ (sisältää 16 allasharjoitusta)

Uusille uimahyppääjille hankitaan lisäksi vesipetovakuutus, joka maksaa 10€. Vanhojen uimahyppääjien vesipetovakuutus on voimassa vielä kevätkauden ajan.

Ilmoittautumisen yhteydessä uudelle uimahyppääjälle luodaan MyClub-tunnus, jos sellaista ei vielä ole. Lisäohjeita ilmoittaumiseen löytyy MyClubin ohjesivulta.

Kausimaksun lasku lähetetään automaattisesti MyClub-järjestelmään syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lasku löytyy myös MyClub-palvelusta. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä Teroon (tevilmun@gmail.com), jos laskun kanssa on ongelmia.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kaudenavaustiedote ryhmäjakoineen ennen ensimmäistä harjoituskertaa.