Uimahypyt


Uimahyppytoimintaa johtavat Roope Pelo ja Tero Vilmunen. Valmentajina toimivat Roopen ja Teron lisäksi Aino Pelo, Phillippe Abi-abdallah, Anni Aalto, Anni Erkkilä ja Olivia Meriö. Päävalmentajina toimivat lajin asiantuntijat Jari Komulainen ja Jouni Kallunki.

Junioreiden harrasteryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 9.30 - 11.00 uimahallilla, ja tiistaisin Halikon liikuntahallin volttimontulla. Volttimontulla harjoitellaan kahdessa ryhmässä, erikseen tiedotettavan ryhmäjaon mukaisesti. Ensimmäinen ryhmä harjoittelee klo. 17.00 - 17.45 ja toinen ryhmä klo. 17.45 - 18.30.

Kisaryhmäläisten lisäharjoitus ja aikuisten harjoitus torstaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Syyskausi 2023 käynnistyy kisaryhmän ja aikuisten osalta torstaina 17.8., ja muilla sunnuntaina 20.8.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät sekä Facebookista, että Instagramista!


Yhteystiedot

ToiminnanjohtajatIlmoittautuminen uimahyppyryhmiin

Syksyn 2023 uimahyppyryhmiin ilmoittautuminen on nyt avoinna kaikille. Ilmoittautuneille lähetetään kauden avaustiedote ja ryhmäjaot ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Uimahyppääminen on sekä hauska, että monipuolisesti kehittävä laji, ja se sopii kaikenikäisille vesipedoille. Ainoa esivaatimus on niin hyvä uimataito, että uimahyppääjä pärjää uimahallin hyppyaltaan syvässä päässä itsenäisesti. Uimahyppääminen kehittää todella hyvin tasapainoa, voimaa, notkeutta, kehon hallintaa ja avaruudellista hahmottamista.

Tulevan kauden hintatiedot:
  • Harrasteryhmä 220€ (sisältää 16 allasharjoitusta ja 16 volttimonttuharjoitusta)
  • Kisaryhmä 295€ (sisältää 32 allasharjoitusta ja 16 volttimonttuharjoitusta)
  • Aikuiset 210€ (sisältää 16 allasharjoitusta)

Harrasteryhmäläisille hankitaan lisäksi vesipetovakuutus, joka maksaa 10€. Vesipetovakuutus on voimassa 31.8.2024 asti ja vakuuttaa urheilijan kaikessa seuran toiminnassa.

Ilmoittautumisen yhteydessä uudelle uimahyppääjälle luodaan MyClub-tunnus, jos sellaista ei vielä ole. Lisäohjeita ilmoittautumiseen löytyy MyClubin ohjesivulta.

Kausimaksun lasku lähetetään automaattisesti MyClubiin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku löytyy myös MyClub-palvelusta. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä Teroon (tevilmun@gmail.com), jos laskun kanssa on ongelmia.