Uimahypyt


Uimahyppytoimintaa johtavat Roope Pelo ja Tero Vilmunen. Valmentajina toimivat Roopen ja Teron lisäksi Aino Pelo ja Phillippe Abi-abdallah. Päävalmentajina toimivat lajin asiantuntijat Jari Komulainen ja Jouni Kallunki.

Perustason ryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 8.30 - 10.00 uimahallilla, ja joka toinen tiistai kello 17.00- 17.45 Halikon liikuntahallin volttimontulla.

Kehittyneempien ryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 9.30 - 11.00 uimahallilla ja joka toinen tiistai kello 17.45 - 18.30 Halikon liikuntahallin volttimontulla.

Lisäallasharjoitus maanantaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Kisaryhmäläiset harjoittelevat yllä olevan lisäksi torstaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Syyskausi 2022 Käynnistyy kisaryhmän osalta torstaina 18.8. ja muiden ryhmien osalta sunnuntaina 21.8. Kausi päättyy maanantain 12.12. harjoituksiin. Syyslomaviikolla ei järjestetä allasharjoituksia.

Paljon toivottu aikuisten uimahyppykurssi tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa syksyn 2022 aikana. Siitä julkaisemme lisätietoa lähiviikkoina sekä tällä sivulla, että sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät sekä Facebookista, että Instagramista!


Yhteystiedot

ToiminnanjohtajatIlmoittautuminen uimahyppyryhmiin

Syksyn 2022 uimahyppyryhmiin ilmoittautuminen on nyt avoinna kaikille. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä uudelle uimahyppääjälle luodaan MyClub-tunnus, jos sellaista ei vielä ole. Lisäohjeita ilmoittaumiseen löytyy MyClubin ohjesivulta.

Lajina uimahyppääminen sopii kaikenikäisille nykyisille ja tuleville vesipedoille. Ainoa esivaatimus on niin hyvä uimataito, että sillä pärjää uimahallin hyppyaltaan syvässä päässä itsenäisesti. Uimahyppääminen kehittää todella hyvin tasapainoa, notkeutta, kehon hallintaa ja avaruudellista hahmottamista.

Syyskauden 2022 hinta on 190€ (+7€ vesipetolisenssi) harrastehyppääjille tai 265€ kisaryhmäläisille.

Todellisille supervesipedoille järjestetään maanantaisin lisäallasharjoitus. Lisäharjoituksen hinta syyskaudella 2022 on 110€, ja siihen ovat tervetulleita sekä harrasteryhmäläiset, että kisaryhmäläiset lähtötasosta riippumatta.

Kausimaksun lasku lähetetään automaattisesti MyClub-järjestelmään syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lasku löytyy myös MyClub-palvelusta. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä Teroon (tevilmun@gmail.com), jos laskun kanssa on ongelmia.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kaudenavaustiedote ryhmäjakoineen ennen ensimmäistä harjoituskertaa.