Uimahypyt


Uimahyppytoimintaa johtavat Roope Pelo ja Tero Vilmunen. Valmentajina toimivat Roopen ja Teron lisäksi Aino Pelo ja Phillippe Abi-abdallah. Päävalmentajina toimivat lajin asiantuntijat Jari Komulainen ja Jouni Kallunki.

Perustason ryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 8.30 - 10.00 uimahallilla, ja joka toinen tiistai kello 17.00- 17.45 Halikon liikuntahallin volttimontulla.

Kehittyneempien ryhmä harjoittelee sunnuntaisin kello 9.30 - 11.00 uimahallilla ja joka toinen tiistai kello 17.45 - 18.30 Halikon liikuntahallin volttimontulla.

Lisäallasharjoitus maanantaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Kisaryhmäläiset harjoittelevat yllä olevan lisäksi torstaisin kello 19.00 - 20.30 uimahallilla.

Syyskausi 2022 Käynnistyy kisaryhmän osalta torstaina 18.8. ja muiden ryhmien osalta sunnuntaina 21.8. Kausi päättyy maanantain 12.12. harjoituksiin. Syyslomaviikolla ei järjestetä allasharjoituksia.

Paljon toivottu aikuisten uimahyppykurssi järjestetään ensimmäistä kertaa syksyn 2022 aikana. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tämän sivun alaosassa.

Sosiaalisessa mediassa löydät meidät sekä Facebookista, että Instagramista!


Yhteystiedot

ToiminnanjohtajatIlmoittautuminen uimahyppyryhmiin

Syksyn 2022 uimahyppyryhmiin ilmoittautuminen on nyt avoinna kaikille. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä uudelle uimahyppääjälle luodaan MyClub-tunnus, jos sellaista ei vielä ole. Lisäohjeita ilmoittaumiseen löytyy MyClubin ohjesivulta.

Lajina uimahyppääminen sopii kaikenikäisille nykyisille ja tuleville vesipedoille. Ainoa esivaatimus on niin hyvä uimataito, että sillä pärjää uimahallin hyppyaltaan syvässä päässä itsenäisesti. Uimahyppääminen kehittää todella hyvin tasapainoa, notkeutta, kehon hallintaa ja avaruudellista hahmottamista.

Syyskauden 2022 hinta on 190€ (+7€ vesipetolisenssi) harrastehyppääjille tai 265€ kisaryhmäläisille.

Todellisille supervesipedoille järjestetään maanantaisin lisäallasharjoitus. Lisäharjoituksen hinta syyskaudella 2022 on 110€, ja siihen ovat tervetulleita sekä harrasteryhmäläiset, että kisaryhmäläiset lähtötasosta riippumatta.

Kausimaksun lasku lähetetään automaattisesti MyClub-järjestelmään syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lasku löytyy myös MyClub-palvelusta. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä Teroon (tevilmun@gmail.com), jos laskun kanssa on ongelmia.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kaudenavaustiedote ryhmäjakoineen ennen ensimmäistä harjoituskertaa.


Ilmoittautuminen aikuisten uimahyppykurssille

Salon uimarit järjestää tänä syksynä ensimmäistä kertaa paljon toivotun aikuisten uimahyppykurssin. Kurssi soveltuu kaikille uimataitoisille aikuisille, mitään esitieto- tai osaamisvaatimuksia ei ole. Uimahyppääminen kehittää tehokkaasti tasapainoa, notkeutta, voimaa, kehonhallintaa ja avaruudellista hahmottamista.

Kurssi järjestetään Salon Uimahallilla maanantaisin klo. 19.00 - 20.30

Kurssi alkaa maanantaina 26.9., viimeinen kerta on maanantaina 31.10.

Kurssikertoja on yhteensä 6, jokainen kestoltaan 1.5h (30 minuutin kuivaosio + 1h allasosio)

Kurssin vetäjänä toimii ponnahduslautahyppyjen moninkertainen Suomen mestari sekä pohjoismaiden mestari ja lajiasiantuntija Jouni Kallunki

Kurssin hinta 140€

Huom. kurssin osallistujamäärä rajoitettu 10 henkilöön, jotta pystymme tarjoamaan varmasti laadukkaan kurssin kaikille osallistujille.

Kaikille osallistujille lähetetään kurssitiedote sähköpostitse ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Ilmoittautumaan pääset alla olevan linkin kautta.