I- ja II-tason toimitsijakoulutukset Salossa 21.1.2023

09.12.2022

Salon Uimarit järjestää yhdessä Suomen Uimaliiton kanssa I- ja II-Tason tuomarikoulutukset Salossa lauantaina 21.1.2023. Paikkana toimii Uimahallin liikuntasali.

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-järjestelmän kautta. Huomaathan, että koulutuksiin on eri linkit:

Uinnin 2-luokan toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille toimitsijoille sekä 2-luokan toimitsijakortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia muun muassa ajanottajana ja käännösvalvojana. Ikäraja on 15 vuotta. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta toimitsijaoikeudet saa vasta 15 vuotta täytettyään. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille tulee Suomisportiin merkintä toimitsijakortin suorituksesta, erillistä korttia ei enää jaeta. Toimitsijakorttien voimassaolo päivitetään neljällä vuodella.

Uinnin 1-luokan tuomarikoulutus on tarkoitettu kokeneille 2-luokan toimitsijoille sekä 1-luokan tuomarikortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiuksia toimia kilpailunjohtajan tehtävissä. Ikäraja on 18 vuotta. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta tuomarioikeudet saa vasta 18 vuotta täytettyään. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille tulee Suomisportiin merkintä tuomarikortin suorituksesta, erillistä korttia ei enää jaeta. Tuomarikortin voimassaolo päivitetään neljällä vuodella.

Seura maksaa kurssin oman seuran osallistujille. Muille hinta 50€, joka laskutetaan kurssin jälkeen.

II-tason koulutus on klo 10.00-14.30 ja I-Taso klo 13.00-17.30

Mukaan niin uudet toimitsijat kuin kokeneemmatkin, joiden kortti tarvitsee päivitystä. Mukaan II-tasolle mahtuu 20 ja I-tasolle 10 osallistujaa.