Kesäleirien ilmoittautuminen on avautunut!

12.04.2023

Kesäleiri on 8–13- vuotiaille uimataitoisille lapsille suunnattu liikunnallinen päiväleiri. Uimataidon rajana pidetään 25 metrin yhtäjaksoista uintia ja kastautumista. Salon Uimarit järjestävät kaksi leiriä, jotka toteutuu vk 23 (5.6.-9.6.) ja vk 24 (12.6.-16.6.2022).

Maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina päivän pituus on klo 8:00-16:00, mutta keskiviikkona ohjattua toimintaa klo 12:00-16:00. Varsinainen ohjattu toiminta on klo 9–15 välillä. Ohjaaja on kuitenkin paikalla 8:00–16:00, joten lapsi saa tulla klo 8:00 alkaen ja lähteä klo 16:00.

Leirillä on ohjelmassa erilaisia vesiliikunnan muotoja (esim. uinti, uimahypyt, hengenpelastus, vesipallo, uppopallo) sekä paljon pelailua ja leikkejä vedessä. Leirillä pääsemme myös ulkoilemaan sekä nauttimaan liikuntasalissa vauhdikkaista peleistä ja leikeistä. Leirin aikana käydään kerran keilaamassa. Hintaan sisältyy maittava ja terveellinen kotiruoka lounas (ei keskiviikkona). Sekä loppuhuipennuksena peuhua!

Leirin hinta on 165 €, mutta tänä keväänä kurssitoiminnassa mukana oleville uimareille 155 €.

Mikäli lapsi on kurssitoiminnassa mukana keväällä 2023: valitse hinta vaihtoehdoksi 155 € ja valinnaisista maksuista "mukana kurssitoiminnassa keväällä 2023". Lopuksi kirjoita lisätietoihin ryhmä missä lapsesi harjoittelee.

Mukaan leirille tarvitset sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, uikkarit sekä uimalasit halutessasi.

Välipalaa voi myös ottaa mukaan, mikäli tarvitsee.

Lisätietoja seurakoordinaattori@salonuimarit.fi

ILMOITTAUDU:

Viikko 23 ilmoittaudu: https://salonuimarit.myclub.fi/flow/events/5341340

Viikko 24 ilmoittaudu: https://salonuimarit.myclub.fi/flow/events/5341353

Ilmoittautumalla hyväksyt alla luetellut ehdot:

1. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua ilman lääkärin todistusta (tai muu painava syy, katsotaan tapauskohtaisesti). Mikäli peruutusta ei ole tehty kirjallisesti (seurakoordinaattori@salonuimarit.fi) ennen leirin alkua ja leiriläinen jättää osallistumatta, tulee kurssimaksu maksaa kokonaisuudessaan

2. Kaikista peruutuksista veloitamme 20€:n käsittelymaksun (pl. peruutus siinä tilanteessa, että järjestäjä joutuu siirtämään leirin ajankohtaa järjestäjästä riippumattomista syistä ja uusi ajankohta ei sovi teille)

3. Lasku tulee sähköpostiin automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen (katso myös roskaposti) ja laskun eräpäivä on 14vrk ilmoittautumisesta. (tai heti, mikäli ilmoittautuminen tehdään kyseisen päivän jälkeen).

4. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

5. Järjestäjällä on oikeus perua leiri, mikäli ilmoittautumisia ei ole tullut tarpeeksi ennen leirin alkua. Tällöin ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta aloittaa toisella leirillä tai saada maksettu maksu takaisin

6. Opettajat ovat vastuussa lapsista ilmoitetun leiripäivän ajan.

7. Vanhemmat eivät pääse allas- ja pukeutumistiloihin (ellei maksa kassalle sisäänpääsymaksua ja ole näin normaali yleisöuimari)

8. Järjestäjä voi ottaa kuvia leiripäivinä ja julkaista niitä omissa tiedotuskanavissaan, lasten nimiä ei julkaista kuvien yhteydessä