Kesäleirit 2024 julkaistaan huhtikuun aikana

02.04.2024

Nyt voit olla vaikuttamassa kuinka matalalle saamme kesäleirien osallistumismaksut. Äänelläsi on suora merkitys mahdollistaa jokaiselle lapselle kokemus kesällä.

Kannusta meitä! Salon Uimarit haluavat tukea mallia missä jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa. Me haemme SSO:n Kannustajat -kampanjan kautta tukea kesän 2024 kesäleirien osallistumismaksuihin. Haluamme leirimaksun mahdollisimman matalaksi ja turvaamaan sen, että jokainen lapsi voi osallistua tulevana kesänä mahtavalle kesäleirille. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan harrastus on yksi niistä keinoista, jotka voivat ehkäistä syrjäytymistä ja turvata lapsen kasvua läheisten ihmissuhteiden sekä oikea-aikaisen puuttumisen ohella.

Kannusta meitä, niin tuet suoraan lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa 💚

Tukijanne pääsevät äänestämään teitä sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajille 15.–17.4. välisenä aikana. Äänestyslinkki lähetetään niille SSO:n täysi-ikäisille asiakasomistajille ja heidän talouteensa kuuluville henkilöille, joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 7.4. mennessä.