Toimitsijakoulutus 13.1.2024 Salossa

28.12.2023

Salon Uimarit järjestää yhdessä Suomen Uimaliiton kanssa toimitsijakoulutuksen lauantaina 13.1.2024 kello 10:00-13:00. Salon uimahallilla

Kursseille mahtuu 25 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

Muiden suurempien kilpailuiden lisäksi Salon Uimarit ovat saaneet Masters-uintikilpailut järjestettäväksi maaliskuussa 2024. Tarvitsemme toimitsijoita kilpailuihin, ettei meidän tarvitse palkata toimitsijoita muista seuroista. Tämä on myös suorassa vaikutuksessa kausimaksuihin, jos isoista kilpailuista tulee paljon ylimääräisiä kuluja mitä voisimme talkoohengellä edistää. Toimitsijana voi toimia kuka tahansa ilman uintitaustaa. Myös halukkaan kurssilaisten huoltajat ovat enemmän kuin tervetulleita kouluttautumaan toimitsijaksi. Koulutus on ilmainen seuralaisille ja heidän perheilleen. Eli innostuneet kummit ja mummit myös mukaan!

Uinnin toimitsijakoulutus:

2-luokka

Uinnin 2-luokan toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille toimitsijoille sekä 2-luokan toimitsijakortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia muun muassa ajanottajana ja käännösvalvojana. Ikäraja on 15 vuotta. Koulutus sisältää neljän (4) tunnin teoriaosuuden, joka voidaan suorittaa sekä lähi- että etäopetuksena ja Reilusti paras –verkkokoulutuksen, josta todistus esitetään kouluttajalle sekä käytännön harjoittelun virallisessa uintikilpailussa. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta toimitsijaoikeudet saa vasta 15 vuotta täytettyään. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille tulee Suomisportiin merkintä toimitsijakortin suorituksesta, erillistä korttia ei enää jaeta. Toimitsijakorttien voimassaolo päivitetään neljällä vuodella.

Koulutuspaikka:

Salon uimahalli

Koulutuksen aikataulu:

10:00-10:15 Kahvittelu

10:15-13:00 Koulutus

Kouluttaja:

Sami Wahlman

Ennakkotehtävät:

Tuomari- ja toimitsijakoulutusten ennakkotehtäviin kuuluu Reilusti paras -verkkokoulutus, joka tulee suorittaa ennen toimitsijakoulutukseen osallistumista. Verkkokoulutus löytyy osoitteesta https://suek.fi/koulutus/koulutusmateriaalit/reilusti-paras-verkkokoulutus/ ja todistus verkkokoulutuksen suorittamisesta tulee esittää kouluttajalle.

Lisätietoja:

Vilma Puosi

0505543195

seurakoordinaattori@salonuimarit.fi