Vilma Puosi Salon Uimarit Ry:n seurakoordinaattoriksi

10.01.2023

Salon Uimarit Ry:n seurakoordinaattoriksi on valittu Vilma Puosi. Hän aloittaa tehtävässä 2.1.2023

Aiemmin Vilma on toiminut mm. turkulaisessa urheiluseurassa päätoimisena valmentajana sekä tehnyt toiseen seuraan hallinnollisia töitä. Hän on ollut mukana kehittämässä seurojen toimintaa jo vuosia, niin harraste- kuin kilpatasolla. Hän on järjestänyt monia erilaisia tapahtumia ja kilpailuita sekä tehnyt seuratyössä pitkään yhteistyötä kaupunkien eri toimitsijoiden kanssa.

Seurakoordinaattorin tehtävänä on uimaseuran päivittäisen toiminnan koordinointi ja uimaseuran strategian jalkauttaminen yhdessä johtokunnan kanssa.

  • Salon uimarit etsi ja löysi urheiluseuraosaajan koordinoimaan päivittäistä toimintaansa. Vilman vankka urheiluseuratausta ja työkokemus tuovat varmuutta seuran toimintaan. Kun seuran päivittäinen toiminta on osaavissa käsissä, voi valmennus täysipainoisesti keskittyä omaan tehtäväänsä. Kertoo Salon Uimareiden puheenjohtaja Tuija Kakko.
  • Oli aika uusille tuulille, jotka veivät Saloon uimareiden pariin. Työnkuvaus kolahti kohdalle ja laitoin heti hakemuksen menemään. Paikka oli kuin luotu minulle. Olen erittäin iloinen päästyäni Salon uimareihin kehittämään ja tukemaan seuran toimintaa. Tietotaitoni seuratyöstä sekä koulutukseni auttavat minua tukemaan valmentajien ja ohjaajien arvokasta työtä sekä vahvistamaan seuran tulevaisuutta.

Salon Uimareiden toiminnassa on jatkossa useiden vapaaehtoisten, oto-valmentajien ja kurssiohjaajien lisäksi kolme vakituista työntekijää. Valmennuspäällikkönä toimii Gerd Büttner, kurssivastaavan tehtävässä Ada Salokannel ja seurakoordinaattorina Vilma Puosi. Seuran puheenjohtaja toimii seuran vakituisten työntekijöiden esihenkilönä ja johtokunta vastaa seurakoordinaattorille kuulumattomista tehtävistä.


Tuija Kakko

Puheenjohtaja
Salon Uimarit Ry