Tekniikkaryhmät 6 - 12v

Tekniikkaryhmät ovat tarkoitettu n. 6-12-vuotiaille lapsille (tarkkaa ikärajaa ei ole, tärkeintä on oikean tasoinen ryhmä).

Tekniikkaryhmissä yksi harjoituskerta koostuu alkujumpasta, jonka tarkoituksena on tukea lapsen motorista kehitystä. Jumpan jälkeen on allasharjoitus. Kaikissa tekniikkaryhmissä harjoitellaan paitsi uintia myös muita vesiurheilumuotoja. Ryhmien tavoitteena on antaa lapselle vankka uimataito sekä monipuolinen pohja vesiurheilun harrastamiseen ja niiden kautta siirrytään myös seuran kilparyhmiin. Kaikilla tekniikkakoululaisilla on kaksi kisaa, potkukilpailut ja päätöskilpailut. 

Ryhmässä lapsia on maksimissaan 20.

Tekniikkaryhmien hintoihin sisältyy sisäänpääsy uimahalliin opetuskerran ajaksi, opetus, vakuutus, diplomi, sekä palkinnot. Tekniikkaryhmissä opettajina toimivat koulutetut vastuu- sekä apuopettajat, joista monella on oma uintitausta tai uintiura edelleen käynnissä. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi koulutettu vesiralliohjaaja, joka suunnittelee tuntien sisällön yhdessä kurssivastaavan kanssa.

Tekniikka 1

Tekniikkaryhmistä ensimmäisessä lähtötasovaatimuksena on 25m uimataito omalla tyylillä. Lisäksi lapsen tulee osata sukeltaa sekä toimia syvässä vedessä (harjoitukset on altaassa, jossa toinen pää on syvä).

Tavoitteena on oppia hallitsemaan vartalo vedessä niin, että uintiasento saadaan pysymään virtaviivaisena. Lisäksi tavoitteena on hallita vapaauinnin potkut vatsallaan ja kyljellään sekä uida selkäuintia muutamia vetopareja oikeassa uintiasennossa. Metrimääräisesti tavoitteena on 50m uimataito.

Ryhmän hinta 149€


Harjoitusajat ja taukokerrat löytyvät Myclubista!

Tekniikka 2

Toisessa tekniikkaryhmässä lähtötasovaatimuksena on noin 50m uimataito siten, että kasvot ovat vedessä ja vain hengitys tapahtuu pinnan päällä. Vartalo tulee pystyä pitämään virtaviivaisessa uintiasennossa sekä vatsallaan että selällään ollessa.

Tavoitteena on oppia uimaan selkäuintia noin 25m oikeassa uintiasennossa, delfiinipotkut kädet kyljissä sekä vapaauintia sivulta hengittäen 25m oikeassa uintiasennossa. Metrimääräisesti tavoitteena on 75m uimataito.

Ryhmän hinta 149€


Harjoitusajat ja taukokerrat löytyvät Myclubista!

Tekniikka 3

Kolmannessa tekniikkaryhmässä lähtötasovaatimuksena on noin 75m uimataito siten, että matkalla pystytään uimaan sekä selällään että vatsallaan oikeassa uintiasennossa. Vatsallaan uidessa kasvot tulee olla vedessä, selällään uidessa lajina tulee olla oikeaoppinen selkäuinti. Vapaauinnin kylkipotkut kylkeä vaihtaen tulee onnistua.

Tavoitteena on oppia uimaan 50m vapaauintia kuperkeikkakäännöksellä, selkäuinnin kuperkeikkakäännös, 25m rintauintia sekä muutama käsiveto perhosuintia hengittämättä. Metrimääräisesti tavoitteena on 150m uimataito.

Hinta 189€ (2kertaa viikossa)


Harjoitusajat ja taukokerrat löytyvät Myclubista!