Vesipedot 7 - 13v

Vesipeto-ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon, joista kaksi ensimmäistä vielä aloittaviin ja jatkaviin.

Aloittavien Vesipeto 1 -ryhmä on tarkoitettu uusille kurssilaisille, jotka eivät aiemmin ole olleet Vesipedoissa ja aloittavien Vesipeto 2 -ryhmä niille, jotka siirtyvät Vesipeto 1 -ryhmästä eteenpäin.

Kaikki Vesipeto-ryhmäläiset pitävät paljon vedessä liikkumisesta. Vesipeto-ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti vesiliikuntataitoja, kuten uintitekniikoita, hyppyjä, vesipelastusta, sukellusta sekä snorklausta, Vesipeto Swim on painottunut uintitekniikoiden oppimiseen.

Vesipeto-kurssin hinta on 155€. Kurssimaksu sisältää seuran jäsenmaksun, tapaturmavakuutuksen, ammattitaitoisen opetuksen sekä diplomin. Hinta ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua.

Kurssipäivät ja taukoviikot

  • Tiistai  EI viikolla 8
  • Keskiviikko EI viikolla 8
  • Torstai EI viikolla 8

Vesipeto 1

Ryhmä on tarkoitettu 7-9-vuotiaille lapsille, jotka osaavat sukeltaa hyvin sekä uida vähintään 10m vatsallaan tai selällään. Lapsi on jo tutustunut isoon altaaseen, eikä hän pelkää siellä oloa. Aloittavat-ryhmä harjoittelee opetusaltaassa ja isossa altaassa, jatkavat-ryhmä enemmän isossa altaassa.

Vesipeto 1 -ryhmien ajankohdat:

Tiistaisin klo 17:15-18 (aloittavat)

Torstaisin klo 16:30-17:15 (jatkavat)

Vesipeto 2

Ryhmä on tarkoitettu 8-11-vuotiaille lapsille, jotka ovat erittäin hyviä sukeltajia sekä osaavat uida vähintään 25m selällään tai vatsallaan (toisin päin vähintään 10m). Lapsi on kuin kotonaan isossa altaassa ja uskaltaa hypätä matalalta reunalta uintisyvyiseen veteen. Sekä aloittavat että jatkavat harjoittelevat pääasiassa isossa altaassa.

Vesipeto 2 -ryhmien ajankohdat:

Tiistaisin klo 16:30-17:15 (aloittavat)

Torstaisin klo 17:15-18 (jatkavat)

Vesipeto 3

Ryhmä on tarkoitettu 10-13-vuotiaille lapsille, jotka osaavatu uida vähintään 50m selällään ja vatsallaan, hyppivät ja sukeltavat taitavasti. Ryhmä harjoittelee pelkästään isossa altaassa.

Vesipeto 3 -ryhmän ajankohta:

Keskiviikkoisin klo 16:15-17


Vesipeto Swim

Ryhmä on tarkoitettu 8-13-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 75m vatsallaan ja selällään sekä haluavat pääasiassa kehittää neljän eri uintilajin tekniikoita. Ryhmässä harjoitellaan myös muita uimarille tärkeitä taitoja, kuten hyppyjä ja käännöksiä.

Vesipeto Swim -ryhmän ajankohta:

Keskiviikkoisin klo 17-17:45