Vesipeuhu ja uimakoulu 3,5 - 8v

Vesipeuhu, uimakoulut ja jatkouimakoulut ovat tarkoitettu n. 3,5-8-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uinnin oppimista. Tarkkaa ikärajaa ryhmissä ei kuitenkaan ole, tärkeintä on oikean tasoinen ryhmä.

Normaaliryhmässä lapsia on maksimissaan 13, jolloin opettajia on kaksi. Jos lapsia on seitsemän tai vähemmän, on opettajia yksi.

TEHO-ryhmässä lapsia on maksimissaan yhdeksän, jolloin opettajia on kaksi. Jos lapsia on viisi tai vähemmän, on opettajia yksi. Tällöin jokainen lapsi saa henkilökohtaisempaa opetusta ja ryhmää voidaan eriyttää tarvittaessa.

Yksi uintikerta kestää 30 minuuttia. Vesipeuhu ja uimakoulu tapahtuvat lastenaltaassa. Jatkouimakoulu terapia-altaassa.

Kurssien hinnat sisältävät opetuksen, sisäänpääsyn uimahallille opetuskerran ajaksi, vakuutuksen sekä todistuksen. Vesipeuhussa sekä uimakouluissapettajina toimivat ammattitaitoiset ja koulutetut vastuu- sekä apuopettajat, jotka suunnittelevat kurssin sisällön yhdessä kurssivastaavan kanssa.

Vesipeuhu ja TEHOvesipeuhu

Vesipeuhuun tullessa lähtötasovaatimuksena on uskaltaa olla vedessä ilman vanhempaa opettajien kanssa sekä liikkua matalassa vedessä itsenäisesti.

Tavoitteena on saada lisää rohkeutta vedessä liikkumiseen, oppia sukeltamaan (menemään veden alle) sekä kellumaan ja liukumaan apuvälineellä. Vesipeuhu koostuu suurimmaksi osaksi leikeistä.

Normaaliryhmän hinta 10 kertaa 112€

Normaaliryhmän hinta 15 kertaa 170€

TEHO-ryhmä 15 kertaa 220€

Alkeet ja TEHOalkeet

Alkeisryhmässä lähtötasovaatimuksena on uskaltaa olla vedessä ilman vanhempaa opettajien kanssa. Lisäksi lapsen tulee osata sukeltaa (mennä veden alle) ja liikkua vedessä itsenäisesti.

Tavoitteena on oppia kellumaan ja liukumaan ilman apuvälinettä, sukeltamaan esineitä rinnan syvyydestä sekä uimaan 10 metriä vatsallaan ja selällään.

Normaaliryhmän hinta 10 kertaa 112€

Normaaliryhmän hinta 15 kertaa 170€

TEHO-ryhmä 15 kertaa 220€

Jatko- ja TEHOjatko

Jatkoryhmässä lähtötasovaatimuksena on 10 metrin uimataito vatsallaan tai selällään (ja vähintään 5 metrin uimataito toisin päin) sekä sukellus vyötärön syvyyteen.

Tavoitteena on oppia uimaan 25 metriä vatsallaan ja selällään, sukeltaa esineitä syvästä vedestä sekä oppia toimimaan syvässä vedessä.

Normaaliryhmän hinta 10 kertaa 112€

Normaaliryhmän hinta 15 kertaa 170€

TEHO-ryhmä 15 kertaa 220€